Dieva dēļ man ir vajadzīga palīdzība

SauceySockss

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Es zvēru Dievam, ka pēdējos 4 mēnešus esmu uz augšu un uz leju internetā, cenšoties iegūt skaidru un kodolīgu atbildi uz savu problēmu.

Es meklēju recepti, kā veikt kratīšanu un cepšanu, izmantojot metodi ar litija baterijām/Kolmena degvielu utt.

Man ir šādi:
Coleman kempinga degviela
amonijs no aukstuma paku kopuma
litihija baterijas
sārms
sodas plūsmas pudeles
pseido
dažādi trauki
šķidrā uguns un sāls (gāzēšanai)

Esmu mēģinājis to darīt vismaz desmit reizes, un nevaru saprast, kāpēc tas nedarbojas. Es daru sārmu amonija un litija, lai iegūtu bronzu, un pievienoju savu pseido maisījumu, un pēc tam to iepildu traukā. Tad es gāzēju savu šķidrumu un skatos, kā tas snieg. Tāpēc es domāju, ka tas ir salds! Tad es to izžāvēju un dažreiz pat mazgāju acetonā, bet tas nedūmojas. Tas negaršo pēc narkotikām. tas neko nedara. Tas ir atkritumi. Ko es daru nepareizi? jebkura palīdzība ir pateicīga, jo es zaudēju prātu.

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
25
Vietnē ir daudz videoklipu un pavedienu par gandrīz visu, kas saistīts ar metoķīmiju. Es neesmu ķīmiķis, tāpēc nevarētu jums pateikt, bet atceros, ka savulaik pirmās pakāpes galvenās sastāvdaļas bija litija sloksnes, pseidometāns un bezūdens amonjaks. Ierakstiet meklēšanas joslā "shake and bake", un jums vajadzētu atrast daudz pavedienu par to, ko meklējat.

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
25
Vietnē ir daudz videoklipu un pavedienu par gandrīz visu, kas saistīts ar metoķīmiju. Es neesmu ķīmiķis, tāpēc nevarētu jums pateikt, bet atceros, ka savulaik pirmās pakāpes galvenās sastāvdaļas bija litija sloksnes, pseidometāns un bezūdens amonjaks. Ierakstiet meklēšanas joslā "shake and bake", un jums vajadzētu atrast daudz pavedienu par to, ko meklējat.

SauceySockss

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Tas ir tas, ko es saku, es esmu skatījies un lasījis un lasījis un lasījis tik daudz dažādu amatu un emuāru un citu tīmekļa vietņu, un man šķiet, ka viņi visi vai nu izlaiž kādu soli, nepareizas sastāvdaļas, vai vienkārši pilnīgi nepareizi tīši, lai nodarītu kaitējumu tiem, kas mēģina .. Saskaņā ar citu atbildi šeit es uzskatu, ka man ir nepareizs amonijs, kas var būt iemesls manām atkārtotām neveiksmēm. Es grasos noskaidrot, kā iegūt pareizo veidu, un mēģināšu vēlreiz. paldies par palīdzību!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Jūsu aukstuma iepakojumos, kas tajos norādīts par sastāvdaļām? Es meklēju augstu un zemu un nevarēju atrast amonija nitrāta aukstuma iepakojumu. Tos nav ražojuši jau vairāk nekā desmit gadus. Ja uz tiem ir kalcija amonija nitrāts vai urīnviela, tie nedarbosies. Nomainiet to pret amonija sulfātu vai jebkāda veida amonija Lewisa skābi.

SauceySockss

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
mans puisis.... es domāju, ka jūs uzlauzāt kodu. paldies! Man noteikti ir kalcija amonijs. Kā varētu sagādāt sulfātu vai "levisa skābi"?

SauceySockss

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Savā procesā es daru sekojošo (ja jums tas ir svarīgi, ja ne, tad atvainojos par lieki sniegto informāciju)

-izmēru Kolemana degvielu (tas viss ir pierakstīts, btw, un man šobrīd nav pa rokai, lai būtu 100 % precīzs, bet man ir pierakstīti precīzi mērījumi).
-ievietojiet to sodas strūklas pudelē
-izmērīt amoniju, iepildīt to sodas strūklas pudelē.
-noņemt baterijas, ievietot atsevišķā traukā ar Coleman degvielu, lai to saglabātu.
-noņemiet sajaukto pseduo, ievietojiet sodas strūklā
-nomēra sārmu, ievieto sodas strūklā
-uzņemiet litiju, ievietojiet sodas plūsmā
-uzsākt reakciju ar pavisam niecīgu ūdens daudzumu un nekavējoties aizvērt.
-šūpojiet, nevis kratiet, līdz maisījums sāk sacietēt.
-gaida pēc iespējas ilgāku laiku pirms atvilkšanas
-sakratiet to ņurdēšanu kā ellē, atgrūžiet, atkārtojiet, turpiniet, līdz viss litijs kļūst bronzas krāsā.
-filtrē caur vates bumbiņām un vairākiem kafijas filtriem jaunā traukā.
-gāzi šķidrumu ar šķidro uguni un sāli caur caurulēm, līdz tas "sniega".
-filtrē balto vielu un žāvē

-Vai tas viss ir amonija dēļ? vai es varētu paņemt šo atkritumu pulveri un iepildīt to jaunā pavārā, un tad tas darbosies? vai arī tas ir nederīgs un ir jāizmet ārā?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Man par to būs jāpadomā, bet, kamēr jūs neko neizmetāt, jūs, visticamāk, varēsiet to atgūt. Lielākoties šī recepte izskatās labi, izņemot amonjaka avotu. Es domāju, ka jūs nevēlaties to kratīt vai enerģiski maisīt, ja vien reakcija palēninās vai emulsija draud pārsniegt pudeli. Nav neiespējami, ka šī reakcija var aizbēgt un radīt nopietnas problēmas. Patiesībā tieši tā lielākā daļa cilvēku nodedzina savu māju. Šīs sodas strūklas pudeles ir cietas kā fuck. Kad jūs uzspiežat uz to ar īkšķi un nevarat to VISIŠĶI saspiest, atlaidiet spiedienu. Ja izskatās, ka pudele šūpojas, tā, iespējams, aug no spiediena, atlaidiet to.

SauceySockss

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Tomēr man ir nācies vairākas reizes piedzīvot katastrofu ar sodas strūklu. mazās gumijas blīves uz vākiem, manas burtiski saplēsa vai daļēji izšķīda, un, kad viss spiediens atbrīvojas uzreiz, izvirdās vulkāns. Vienmēr, izņemot vienu reizi, es esmu uzmanīgs un man ir rezerves vāciņš tuvumā, kur es varu novērst katastrofu. vienreiz tas apsmidzināja mani ar degvielu un visu manu garāžu. PALDIES Dievam, ka nekas neaizdegās vai nesadūšojās, citādi es būtu bijis super kraukšķīgs.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Lūisa skābe nozīmē tikai konjugētu anjonu katjonu. Sulfātu, hidrohlorīdu, karbonātu, acetātu formāti. Tās ir Lūisa skābes. Amonija hlorīds = amonjaks (anjons) un hlors (katjons), ja uz to iedarbojas ar spēcīgu bāzi, piemēram, NaOH, iegūstam
NA+, OH- + NH³+, CL- = NaCl( nātrija hlorīds, galda sāls) Nh⁴ (amonjaka gāze), un OH-, iespējams, uzņem ūdeņradi, lai izveidotu H²O(ūdeni).
Šī konvencija ir liela ķīmijas daļa, piemēram, A/B ekstrakcija, ķīmisko vielu attīrīšana, funkcionālo grupu aizsardzība utt.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Tātad, pievienojot bāzi Lūisa skābei, piemēram, amonija nitrātam, amonija nitrāts sadalījās amonjaka gāzē un nitrāta katjonā, no kuriem katrs var reaģēt ar kaut ko citu.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Kad viss ir pievienots, izņemot ūdeni, ļaujiet tam uz brīdi atdzist. Tas padara pašiniciatīvu, kas ir labāk, jo tā tiek patērēts mazāk ūdens. Ja jums ir jāpievieno ūdens, izmantojiet caurulītes gabaliņu un iespraudiet galu pulverī zem litija. Centieties izvairīties no litija samērcēšanas. Ūdens nepieciešams tikai uz sārma/amonjaka. Tā ir reakcija, ko jūs sākat ar ūdeni, izdaloties amonjaka gāzei. Reakcija rada ūdeni, tāpēc, tiklīdz tā sāksies, tā turpināsies pati no sevis.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Ja publicēsiet faktiskos daudzumus, mēs izanalizēsim vienādojumu balansēšanu un pārbaudīsim stohimetriju. Tas ir ugunsdrošības tests. Jebkurš var uzrakstīt recepti, kurā tiek izmantotas pareizās ķimikālijas, bet to pareizā daudzuma izmantošana ir atšķirība starp metamfetamīnu un neko vai nodedzinātu māju vai cietumsodu.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Tāpēc jūs vienmēr dzirdat par metamfetamīna izgatavošanu vannā. Ja jūs šo reakciju pārspēsiet uz letes vai uzspridzināsiet pudeli, labāk jau esiet nopircis pasi un biļeti. Vai arī esi gatavs mirt. Kad šī pudele uzsprāgs ar 150+ psi un visur izsmidzinās verdošu amonjaku, jūs varat nomirt turpat, kur stāvat, ja jums nav ppe. Jūs varat tikt nāvīgi ievainots un nomirt dažu stundu vai dienu laikā, ja jums ļoti paveiksies, jūs izdzīvosiet, bet vai jūs varēsiet nodzēst indīgo ugunsgrēku savā virtuvē, pirms tas nekontrolējami izdega vai to sajuta kaimiņi? JA JŪS TO VISU PĀRDZĪVOSIET, JŪSU VIRTUVE BŪS PAZUDUSI. Nav viegli noslēpt, ka jūsu virtuvē nav grīdu, sienas un griesti ir izdemolēti un to izraisījis ķīmisks ugunsgrēks. Neuztveriet šīs lietas vieglprātīgi, ķīmija ir nežēlīga skolotāja.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
161
Sveicieni - es esmu pašpasludinātais neoficiālais SnB rezidējošais asistents.
Nezinu, vai esat pārāk cītīgi meklējuši SnB studijās, jo kādā brīdī jums būtu vajadzējis uz mani uzmeklēt un sazināties ;]
Šī ir gandrīz vienīgā reakcija, ko esmu darījis mēnešiem ilgi. Daudz panākumu, vēl vairāk neveiksmju - katru reizi daru ko citu, mēģinot optimizēt procedūru. Es varu palīdzēt jums pastāstīt, kā to panākt un panākt veiksmīgu samazināšanu. Lietas, kas jāņem vērā, jāatceras, jāmeklē un jāuzmanās. Ņemot vērā šī konkrētā uzdevuma autonomo un māksliniecisko raksturu, tas ir pārsteidzoši temperamentīgs un grūti paveicams, ja jums nav pareizo zināšanu/izpratnes - neskatoties uz improvizācijas brīvību un spēju aizvietot, joprojām ir daudz lietu, kas nedarbosies, un vēl vairāk būs kļūdu.

Ar labiem nosacījumiem/apgādi to ir diezgan viegli izdarīt, ja zini, ko dari. Turklāt tas nav ne uz pusi tik bīstami, kā visi to pasniedz. Tomēr nevajag justies ērti! Ir viens puisis, kurš saka, ka viņš to dara savā guļamistabā bokseros utt. - es par to nezinu... bet es esmu diezgan tuvu šim pārliecības līmenim. To var darīt jebkurā vietā, kur to var droši izlaist. Ņemot to vērā, individuālie aizsardzības līdzekļi nav nepieciešami, bet neesi tāds idiots kā es. Tomēr palīdz daži cimdi - jo īpaši, ja jūs strādājat ar rokām, lai izdzīvotu, būtībā viss nokļūst iegriezumos/mazgātajās vietās un sadedzina to līdz ellēm - dažreiz jūs nevarat pietiekami ātri nokļūt līdz izlietnei, un roku mazgāšana arī ne vienmēr palīdz. Pārziniet savas skābes un sārmus un to neitralizēšanas veidus, un tie pamatā ir rokas stiepiena attālumā.

Es negribu raut mirušu zirgu, tāpēc neatkārtošu neko, ko jau esmu rakstījusi iepriekš. Tomēr jau iepriekš esmu teicis, ka ir bb lietotāja Douda ieraksts, kas labi attaisno šo oriģinālo recepti. Vēl viena cita bb lietotāja PDF, ko "Flatline neuzrakstīja" - šis man tiešām palīdzēja to izdomāt/atrisināt problēmas. Ir arī video vai divi SnBs - tiesībsargājošo iestāžu kontrolētā vārīšana 2 litru pudelē. Arī par Hamiltons Pharma.. - "Kā negatavot metamfetamīnu" - es uzrakstīju savu SnB veiksmes stāstu kā sava veida atslēgu, kas apvieno visus šos avotus un padara tos praktiski jēgpilnus. Tas nebija domāts kā atsevišķa recepte/instrukcija. Es izdomāju visu, kā pagatavot visu otro ar šo informāciju, ko es ieteicu, kā pilnīgs noob bez ķīmijas apmācības/pieredzes, izņemot "chem for dummies" pirms apmēram 15 gadiem, tāpēc nepadodieties - tas nav grūti. Es vienkārši patiešām mācījos un pievērsu uzmanību, un biju apņēmības pilna to izdarīt. Protams, ne visi spēlē ar vienu un to pašu kārti. Vienkārši atcerieties, ka, ja jūs nodarbojaties ar efedrīnu/pseidometānu, tā pārvēršana metā ir gandrīz tikai "viena soļa reducēšana", ja SnB ar Li/Al vai RP/I2 vārīšanu - rezultāts ir tāds pats. Nākotnē es tomēr sliecos uz RP/I2 metodi, jo ir vieglāk kontrolēt visu procesu.

Es ieteiktu tik daudz: Šī reakcija ļoti atšķirsies atkarībā no: izmantotajām tabletēm, kā/vai tās tika attīrītas.
Kā viss tika pievienots RV (secība utt.).
RV pārvaldība reakcijas laikā (īpaši sākumā) ((mēģiniet to atstāt mierā!)))
Šķīdinātāji? Eteri/aromātiskie/alifātiskie vai maisījums? Rūpīga tīrīšana/žāvēšana - mazgāšana ar ūdeni/sālījumu un žāvēšana ar Mg2SO4.
pirms un pēc noteiktiem posmiem.
Ieteicams papildus izmantot NaOH. 1/4 AA Li baterijas sloksnes vienā kastītē ir vairāk nekā pietiekami stehiometriski, lai mūsu pseidometānu pārvērstu metā - man patīk pievienot nedaudz vairāk Li, apmēram 3/4 vai veselu AA baterijas sloksni, lai kompensētu iespējamos zudumus vai varbūt, ja reakcijas laiks nebija pietiekams.
Es izmantoju 1,5 l pudeli - man tā nav jāvēdina vai jāatver, līdz tā ir pabeigta.

Ja vēlaties garantētu veiksmi, atrodiet kaut ko, kas darbojas, un turieties pie tā līdz galam! Es esmu mēģinājis optimizēt un ieviest jauninājumus, tāpēc esmu pieļāvis daudzas kļūdas un sabojājis daudzas partijas, spēlējoties ar dažādām sastāvdaļām/daudzumiem un mēģinot izlaist dažus soļus utt.
Mans padoms? Nesteidzieties un dariet visu pareizi un pareizi. Pārkristalizējiet savu pseido FFS, jūs zināt, ko es domāju? Veiciet papildu darbus un izveidojiet to par ieradumu. Jūsu prasmes un produkts necietīs, es apsolu! Es nezinu, ko tieši jūs darāt nepareizi, tāpēc nevaru neko ieteikt attiecībā uz jūsu metodēm/sastāvdaļām, viss izskatās labi.
Es zinu, ka tie ir reakcijas smalkumi, kurus jūs nespējat sagremot, Ja vēlaties, varat man rakstīt DM, un mēs varam to noskaidrot.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Pirms dažiem mēnešiem es čurāju tualetē, un es ieraudzīju dūmus. Es paskatījos uz leju, un man uz biksēm nokrita sērskābes piliens rooto zīmola sērskābes. Es uzreiz uzlēcu izģērbies un uzgāzu uz tām dzeramo sodu, un nekavējoties sāku skalot. Tā izurbusi 1/4" dziļu caurumu manā ceļgalā.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Vienreiz ( PIRMĀ UN PĒDĒJAIS) es savu frībāzi gāzēju ar kailām rokām. Tas bija 100% ķīmijas stikls, ietaukotas šuves un kek klipsas. Manas rokas 3 nedēļas bija sarkanbrūnas (arī sajūtas nebija labas).

SauceySockss

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
kā tualetē var "nosmakt"? vai jūs domājat, ka jādara kaut kas cits, ne tikai jāsmēķē? haha.

SauceySockss

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Nu, visi šeit ir tik....mīlīgi. Es gaidīju daudz dupšu žūpošanu un pazemojošus apvainojumus par to, ka es esmu tāds muļķis. Paldies, ka vismaz redzat, ka es gribu mācīties.

Es varu sniegt jums detalizētu soli pa solim, ko es daru. Es neattīru pseido (es īsti nezinu, kā to darīt. Parasti es tos samalu kafijas dzirnaviņās līdz ļoti smalkam pulverim).

-Es izmantoju 1 litra sodas strūklu
-Tad es ņemu 1 tasi (dažreiz sasmalcinātu pulverī) sava amonija *tā ir no aukstuma iepakojumiem, kas ir kalcija amonijs, par kuru es vakar vakarā uzzināju, ka tas ir nepareizais veids*.
-pievienoju 1 un 1/2 glāzes Coleman kempinga degvielas.
-pievienoju X pseidomaisījumu, kas sajaukti smalkā pulverī (parasti 4-5 kastītes 24 gab., 30 mg.... mazo sarkano bastardu).
-Pievienoju tasi sārma, cenšoties pēc iespējas labāk apklāt tabletes. Dažos mēģinājumos es to pat nedaudz sakratīju, lai visu vienmērīgi samaisītu.
Es pieņemu, ka tas ir tāpēc, ka es pievienoju sārmu maisījumam un tas dara savu darbu. -----šobrīd es varu dzirdēt, kā viss reaģē, un pat sajust smaržu.
-pievienoju 1-2 baterijas litija.

Tagad es atzīstu, ka tas ir tad, kad es pudelei pievienoju mazo ūdens strūkliņu, un es daru visu iespējamo, lai izvairītos no litija, jo tas strauji reaģē ar ūdeni, bet vairumā gadījumu tas ir neizbēgami, un daži no mazajiem litija gabaliņiem kļūst slapji, un tie kļūst balti. tad es jūtu, ka mans sfinkters kļūst tik saspringts, ka tas izsūc visu gaisu no istabas, un es aizveru SOB un viegli pagriežu to. Lielākoties tas tikko sāk ripot. ja vispār sāk ripot. vienreiz vai divas reizes tas sāka ripot tik smagi, ka man bija bail no tās lietas. palieciet mierīgi, un es dažas reizes, kad tas bija nepieciešams, to nopūcu. es to daru vismaz stundu vai divas, līdz viss litijs bronzējas un galu galā pazūd (kur tas aizgāja? tas reaģēja ar kaut ko, bet es neesmu ķīmiķis.), tad es filtrēju, gāzēju, skatos, kā traukā notiek burzma, nospriežu un filtrēju, nosusinu. gatavs. atkritumi.

Es nezinu, vai man ir pareizās sastāvdaļas. Buchner norādīja uz manu amonija kļūdu, par ko es jūtos ļoti muļķīgi. bet tur es izlasīju, ka tos vajag iegūt no vairākiem *avotiem*. es nezinu, vai soļi vai process ir pareizs, es atkal redzu dažādus mērījumus, kad ko pievienot, pat redzēju "ūdens vilkšanas" metodi, nevis gāzēšanu, kas ietvēra PH līmeņa pārbaudi ar strēmelēm. es izmēģināju šo metodi un sapratu, ka es biju bamboozled izšķērdēt pavāru.

Man šķiet, ka tur ir daudz dezinformācijas, lai cilvēki apzināti ciestu neveiksmi vai ciestu. Man vairs nav savienojuma, un es biju dedzināšana caur cietu zip nedēļā. nav pārspīlējums. Tāpēc pēdējos trīs mēnešus es esmu bijis sauss, mēģinot izdomāt, kā doties solo.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
161
Jā, es sabojāju savas iecienītākās kamuflējuma bikses un kapuci, kaut kā apšļakstījos ar H2So4 un daudz par to nedomāju. Nākamajā reizē, kad ieraudzīju šīs drēbes, tās bija saplēstas, it kā tās būtu saņēmušas moļu ordas. Kāds piliens man pārskrēja pāri plaukstas aizmugurējai pusei, un arī par to daudz nedomāju, tas pārvērtās par slimu rētu.. H2So4 ir diezgan drausmīgs... viss pārējais tikai dega un kairināja uz ilgu laiku. Es vēl neesmu mēģinājis ražot gāzi ar HCl+CaCl2... varbūt nākamreiz.

Pagājušajā nedēļā es uztaisīju SU-24 kastīti (10*240mg) [pamanīju dažas dīvainas lietas, es sīkāk paskaidrošu] ... es improvizēju ar krāsu atšķaidītāju, nevis naftu/toluoluoluolu... viss bija kosher līdz brīdim, kad pienāca laiks izskalot kloķi ar acetonu (aukstu, sausu, protams.) Acetons izšķīdināja visu manu kloķi... un es biju pilnīgi zaudējis, jo nebiju to gaidījis. Par laimi, es to izmazgāju tīrā traukā, lai iztvaicētu un redzētu, kas ir palicis, un tieši to mēs arī izdarījām.. Beigu beigās man bija briesmīgi niecīga 0,4 kristāla ledus raža - bet tas bija labākais ledus, ko jebkad esmu smēķējis, rokās. (Esmu pieradis pie mexi-racemic).

Vakar es sāku kastīti wal-phed (walgreens zīmols generic sudafed) 96*30mg=2,88g PSE - "sarkano karstu". Es izvēlējos šīs tabletes, jo tās nodrošināja manus pirmos panākumus, bet es esmu panācis, ka šīs, SU-24 un walphed 12 (20*120mg = 2,4g PSE) darbojas vai vismaz rada sniegu pēc gāzēšanas, kas ne vienmēr kaut ko nozīmē, bet es zinu, ka pēc paraugu ņemšanas notika veiksmīga samazināšanās līdz metamfetamīnam.
Jebkurā gadījumā, es šo sūdu gāzēju, viss iznāca labi, bet es pamanīju, ka šoreiz, tāpat kā tad, kad es arī darīju SU-24, VISI kloķi izšķīda pēc skalošanas ar acetonu. Es ļāvu tam nožūt un savākt, un paņēmu paraugus no šejienes. Briesmīgi. Briesmīga garša, nekādas aktivitātes. Tagad es sāku ktsalizēt ar %99 IPA (sausu), un man sanāca līdzīgs produkts kā ar acetonu, sarkanīgi brūna/rozā netīra krāsa, smieklīga šķīdinātāja smaka, briesmīga garša, kaut kāda iemesla dēļ ļoti skāba, pats galvenais... nav psihoaktivitātes. Šobrīd esmu diezgan aizkaitināts...

Tāpēc es atgriezos pie rasēšanas dēļa... Es nolēmu izmēģināt to, kas bija mans "produkts". Es arī paņēmu veco degvielu, iepludināju to ar gāzi, nekas neizdalījās. Tāpēc es to iemetu atpakaļ kopā ar reakcijas maisījumu. Es to visu iemetu kafijas dzirnaviņās kopā ar degvielu un pārliecinājos, ka tas ir lieliski saberzts/sajaukts. Pēc tam es šo maisījumu novietoju uz karstās plīts zemā/vidējā temperatūrā uz aptuveni stundu, šur tur maisot. Filtrētajam/žāvētajam degvielas maisījumam es pievienoju jebkura mana "produkta" bāzi. Es vēlreiz visu šo putru gāzēju, šoreiz nogulsnes izskatījās daudz daudzsološāk. Tad es to filtrēju, nekas nepalikās ...neskatoties uz cietajām daļiņām. Nogulsnes bija arī uz gāzu tvertnes iekšpuses, kuras es savāku ar acetona skalošanu. Tāpēc es atkal strādāju ar acetona skalošanu no "izšķīdušā kloķa?". Es nolēmu maisījumā iejaukt nedaudz 99 % IPA un vienkārši visu vienlaicīgi kstallizēt. Tagad tas atrodas uz mana trauka un gaida, kad izžūs. Es došu jums zināt, kā tas iznāk...

Vai ir kādas domas par šo nepatīkamo situāciju?

SauceySockss

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Esmu agrāk mazgājis ar acetonu, lai notīrītu lietas (epsoma sāļus cepeškrāsnī, sajauktus ar acetonu, lai pārliecinātos, ka tas ir sauss acetons), un man šķiet, ka neatkarīgi no tā, kas tas izšķīdina lielāko daļu ledus. bet es to vienmēr daru tīrā traukā un ļauju tam pārkristalizēties. Ja kas, tad man tas uzlabo garšu. haha, es nezinu, kur dabūt toluēnu..... bet es dažreiz izmantoju HEET pudeles (dzeltenās pudeles), neesmu pārliecināta, vai tas ir īstais vai pat pareizais šķīdinātājs.....

Tavs nelielais nepatīkamais stāvoklis izklausās pēc tā, kas man gadās gandrīz katrā mēģinājumā, ko es veicu. Tas izskatās daudzsološi. Bet garšo kā benzīns pulvera veidā un (es muļķīgi) pat mēģināju to smēķēt. ŠAUSMĪGS IDEJA. Ļoti sāpīgi. Briesmīga garša. Manā burbulī acumirklī pārvērtās melnā darvā. Ļoti satraukta un ļoti briesmīga garša stundām ilgi manā mutē.

Es parasti saņemu walgreens zīmolu vai faktisko Sudafed (shits kā 10 $ kastē. ārprātīgs) patiešām viss ir atkarīgs no tā, kas im runāt ar šo dienu, un, ja viņi rūpēties, lai pārbaudītu, vai viņiem ir ģenērisko.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
161
Atvainojiet par novēloto atbildi...
Tātad, kā tas iznāca? Nu.... apmēram tikpat sūdīgi kā pirmajā reizē. Kāpēc? Es neesmu īsti pārliecināts. Es izmantoju vispārēju wal-phed 96*30mg "red hots", ar kuru man ir bijuši panākumi iepriekš. Atšķirība šoreiz bija tāda, ka tagad ir vasara, nevis ziema, un es pirms tam neekstrahēju tabletes ar metanolu. Es nolēmu tās vienkārši sasmalcināt un iemest RV. Acetona skalošana izšķīdināja visu manu kloķi, tāpat kā ar SU-24, bet, kad es to iztvaikoju, man palika sūdi. Ar SU-24s man beigās palika mazliet kāda bumbas ledus. Taču šoreiz nekas, tāpēc nezinu, kas gāja greizi.

Kā redzat, mēģinot izveidot stabilu darba metodi, esmu nedaudz apjucis un neapmierināts. Lai gan man patīk šīs metodes mākslinieciskā un improvizācijas brīvība un gatavība/pieejamība.. "Vienkārši dariet to pareizi, izmantojot RP/I2 metodi." ...Mazāk minējumu. Mazāk mainīgo lielumu. Mazāk lietu, kas var noiet greizi. Noteikti mazāk bīstami un draudzīgāki jaunpienācējiem.