Sveicieni - es esmu pašpasludinātais neoficiālais SnB rezidējošais asistents.
Nezinu, vai esat pārāk cītīgi meklējuši SnB studijās, jo kādā brīdī jums būtu vajadzējis uz mani uzmeklēt un sazināties ;]
Šī ir gandrīz vienīgā reakcija, ko esmu darījis mēnešiem ilgi. Daudz panākumu, vēl vairāk neveiksmju - katru reizi daru ko citu, mēģinot optimizēt procedūru. Es varu palīdzēt jums pastāstīt, kā to panākt un panākt veiksmīgu samazināšanu. Lietas, kas jāņem vērā, jāatceras, jāmeklē un jāuzmanās. Ņemot vērā šī konkrētā uzdevuma autonomo un māksliniecisko raksturu, tas ir pārsteidzoši temperamentīgs un grūti paveicams, ja jums nav pareizo zināšanu/izpratnes - neskatoties uz improvizācijas brīvību un spēju aizvietot, joprojām ir daudz lietu, kas nedarbosies, un vēl vairāk būs kļūdu.
Ar labiem nosacījumiem/apgādi to ir diezgan viegli izdarīt, ja zini, ko dari. Turklāt tas nav ne uz pusi tik bīstami, kā visi to pasniedz. Tomēr nevajag justies ērti! Ir viens puisis, kurš saka, ka viņš to dara savā guļamistabā bokseros utt. - es par to nezinu... bet es esmu diezgan tuvu šim pārliecības līmenim. To var darīt jebkurā vietā, kur to var droši izlaist. Ņemot to vērā, individuālie aizsardzības līdzekļi nav nepieciešami, bet neesi tāds idiots kā es. Tomēr palīdz daži cimdi - jo īpaši, ja jūs strādājat ar rokām, lai izdzīvotu, būtībā viss nokļūst iegriezumos/mazgātajās vietās un sadedzina to līdz ellēm - dažreiz jūs nevarat pietiekami ātri nokļūt līdz izlietnei, un roku mazgāšana arī ne vienmēr palīdz. Pārziniet savas skābes un sārmus un to neitralizēšanas veidus, un tie pamatā ir rokas stiepiena attālumā.
Es negribu raut mirušu zirgu, tāpēc neatkārtošu neko, ko jau esmu rakstījusi iepriekš. Tomēr jau iepriekš esmu teicis, ka ir bb lietotāja Douda ieraksts, kas labi attaisno šo oriģinālo recepti. Vēl viena cita bb lietotāja PDF, ko "Flatline neuzrakstīja" - šis man tiešām palīdzēja to izdomāt/atrisināt problēmas. Ir arī video vai divi SnBs - tiesībsargājošo iestāžu kontrolētā vārīšana 2 litru pudelē. Arī par Hamiltons Pharma.. - "Kā negatavot metamfetamīnu" - es uzrakstīju savu SnB veiksmes stāstu kā sava veida atslēgu, kas apvieno visus šos avotus un padara tos praktiski jēgpilnus. Tas nebija domāts kā atsevišķa recepte/instrukcija. Es izdomāju visu, kā pagatavot visu otro ar šo informāciju, ko es ieteicu, kā pilnīgs noob bez ķīmijas apmācības/pieredzes, izņemot "chem for dummies" pirms apmēram 15 gadiem, tāpēc nepadodieties - tas nav grūti. Es vienkārši patiešām mācījos un pievērsu uzmanību, un biju apņēmības pilna to izdarīt. Protams, ne visi spēlē ar vienu un to pašu kārti. Vienkārši atcerieties, ka, ja jūs nodarbojaties ar efedrīnu/pseidometānu, tā pārvēršana metā ir gandrīz tikai "viena soļa reducēšana", ja SnB ar Li/Al vai RP/I2 vārīšanu - rezultāts ir tāds pats. Nākotnē es tomēr sliecos uz RP/I2 metodi, jo ir vieglāk kontrolēt visu procesu.
Es ieteiktu tik daudz: Šī reakcija ļoti atšķirsies atkarībā no: izmantotajām tabletēm, kā/vai tās tika attīrītas.
Kā viss tika pievienots RV (secība utt.).
RV pārvaldība reakcijas laikā (īpaši sākumā) ((mēģiniet to atstāt mierā!)))
Šķīdinātāji? Eteri/aromātiskie/alifātiskie vai maisījums? Rūpīga tīrīšana/žāvēšana - mazgāšana ar ūdeni/sālījumu un žāvēšana ar Mg2SO4.
pirms un pēc noteiktiem posmiem.
Ieteicams papildus izmantot NaOH. 1/4 AA Li baterijas sloksnes vienā kastītē ir vairāk nekā pietiekami stehiometriski, lai mūsu pseidometānu pārvērstu metā - man patīk pievienot nedaudz vairāk Li, apmēram 3/4 vai veselu AA baterijas sloksni, lai kompensētu iespējamos zudumus vai varbūt, ja reakcijas laiks nebija pietiekams.
Es izmantoju 1,5 l pudeli - man tā nav jāvēdina vai jāatver, līdz tā ir pabeigta.
Ja vēlaties garantētu veiksmi, atrodiet kaut ko, kas darbojas, un turieties pie tā līdz galam! Es esmu mēģinājis optimizēt un ieviest jauninājumus, tāpēc esmu pieļāvis daudzas kļūdas un sabojājis daudzas partijas, spēlējoties ar dažādām sastāvdaļām/daudzumiem un mēģinot izlaist dažus soļus utt.
Mans padoms? Nesteidzieties un dariet visu pareizi un pareizi. Pārkristalizējiet savu pseido FFS, jūs zināt, ko es domāju? Veiciet papildu darbus un izveidojiet to par ieradumu. Jūsu prasmes un produkts necietīs, es apsolu! Es nezinu, ko tieši jūs darāt nepareizi, tāpēc nevaru neko ieteikt attiecībā uz jūsu metodēm/sastāvdaļām, viss izskatās labi.
Es zinu, ka tie ir reakcijas smalkumi, kurus jūs nespējat sagremot, Ja vēlaties, varat man rakstīt DM, un mēs varam to noskaidrot.