- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,095
- Deals
- 1
Jūsu aukstuma iepakojumos, kas tajos norādīts par sastāvdaļām? Es meklēju augstu un zemu un nevarēju atrast amonija nitrāta aukstuma iepakojumu. Tos nav ražojuši jau vairāk nekā desmit gadus. Ja uz tiem ir kalcija amonija nitrāts vai urīnviela, tie nedarbosies. Nomainiet to pret amonija sulfātu vai jebkāda veida amonija Lewisa skābi.
- Reaction score
- 1
Savā procesā es daru sekojošo (ja jums tas ir svarīgi, ja ne, tad atvainojos par lieki sniegto informāciju)
-izmēru Kolemana degvielu (tas viss ir pierakstīts, btw, un man šobrīd nav pa rokai, lai būtu 100 % precīzs, bet man ir pierakstīti precīzi mērījumi).
-ievietojiet to sodas strūklas pudelē
-izmērīt amoniju, iepildīt to sodas strūklas pudelē.
-noņemt baterijas, ievietot atsevišķā traukā ar Coleman degvielu, lai to saglabātu.
-noņemiet sajaukto pseduo, ievietojiet sodas strūklā
-nomēra sārmu, ievieto sodas strūklā
-uzņemiet litiju, ievietojiet sodas plūsmā
-uzsākt reakciju ar pavisam niecīgu ūdens daudzumu un nekavējoties aizvērt.
-šūpojiet, nevis kratiet, līdz maisījums sāk sacietēt.
-gaida pēc iespējas ilgāku laiku pirms atvilkšanas
-sakratiet to ņurdēšanu kā ellē, atgrūžiet, atkārtojiet, turpiniet, līdz viss litijs kļūst bronzas krāsā.
-filtrē caur vates bumbiņām un vairākiem kafijas filtriem jaunā traukā.
-gāzi šķidrumu ar šķidro uguni un sāli caur caurulēm, līdz tas "sniega".
-filtrē balto vielu un žāvē
-Vai tas viss ir amonija dēļ? vai es varētu paņemt šo atkritumu pulveri un iepildīt to jaunā pavārā, un tad tas darbosies? vai arī tas ir nederīgs un ir jāizmet ārā?
-izmēru Kolemana degvielu (tas viss ir pierakstīts, btw, un man šobrīd nav pa rokai, lai būtu 100 % precīzs, bet man ir pierakstīti precīzi mērījumi).
-ievietojiet to sodas strūklas pudelē
-izmērīt amoniju, iepildīt to sodas strūklas pudelē.
-noņemt baterijas, ievietot atsevišķā traukā ar Coleman degvielu, lai to saglabātu.
-noņemiet sajaukto pseduo, ievietojiet sodas strūklā
-nomēra sārmu, ievieto sodas strūklā
-uzņemiet litiju, ievietojiet sodas plūsmā
-uzsākt reakciju ar pavisam niecīgu ūdens daudzumu un nekavējoties aizvērt.
-šūpojiet, nevis kratiet, līdz maisījums sāk sacietēt.
-gaida pēc iespējas ilgāku laiku pirms atvilkšanas
-sakratiet to ņurdēšanu kā ellē, atgrūžiet, atkārtojiet, turpiniet, līdz viss litijs kļūst bronzas krāsā.
-filtrē caur vates bumbiņām un vairākiem kafijas filtriem jaunā traukā.
-gāzi šķidrumu ar šķidro uguni un sāli caur caurulēm, līdz tas "sniega".
-filtrē balto vielu un žāvē
-Vai tas viss ir amonija dēļ? vai es varētu paņemt šo atkritumu pulveri un iepildīt to jaunā pavārā, un tad tas darbosies? vai arī tas ir nederīgs un ir jāizmet ārā?
- Reaction score
- 1
- By SauceySockss
Tomēr man ir nācies vairākas reizes piedzīvot katastrofu ar sodas strūklu. mazās gumijas blīves uz vākiem, manas burtiski saplēsa vai daļēji izšķīda, un, kad viss spiediens atbrīvojas uzreiz, izvirdās vulkāns. Vienmēr, izņemot vienu reizi, es esmu uzmanīgs un man ir rezerves vāciņš tuvumā, kur es varu novērst katastrofu. vienreiz tas apsmidzināja mani ar degvielu un visu manu garāžu. PALDIES Dievam, ka nekas neaizdegās vai nesadūšojās, citādi es būtu bijis super kraukšķīgs.