Draugi... MANA PAKETE IR NOGĀDĀTA!!! Skaista, brīnišķīga 4MMC no Vācijas. Vēlos pateikties saviem ārzemju draugiem par viņu patronāžu, nosūtot šo sūtījumu. Man mazliet saspieda dibenu, kad ieraudzīju, ka to uz brīdi aizturēja muitā, bet uztraukties nevajadzēja. Iepakojums bija ĻOTI profesionāls, neviens suns to neizsmēķēja, un tas ir STINKY, tāpēc es esmu ļoti pārsteigts.
Kādreiz es biju kā jūs, greizsirdīgi skatījos, kā citi saņem savu produktu, bet NEKĀPĀT! un ļaujiet man apliecināt, ja jūs lūgsiet "bezmaksas zāles" šeit, jūs nebūsiet vīlušies! Jūs to saņemsiet, pacietība ir grūta, bet tā ir tā vērta!
Tas tiešām vajag banānu mērogam lol Es labot, ka nākamreiz, bet tas ir apmēram 2,5 grami, un tas ir pēc tam, kad es sasmalcina divus diezgan lielus akmeņus!:
Es saņēmu sev labu degunu un devos brīnišķīgā pastaigā dabā, jutos tā, it kā visu ceļu peldētu
Sēžu šeit ar patiešām labu dūšu un tikai ceru, ka tad, kad es sākšu gatavot, mans produkts būs pat uz pusi tik labs! Arī lieliska nejaušība, jo 4MMC ir tas, ar ko es sākšu!
Vēlreiz paldies visai komandai par to
@Glitchy, tas patiešām ir nākamās paaudzes vielu tirgus, un no šī brīža es vienmēr teikšu, ka BB ir vienīgā vietne, kas vispār ir patiešām svarīga Tumšajā tīmeklī. Tas ir ļoti nomācoši, ka mums visiem ir jājūtas kā noziedzniekiem, kad šīs vielas palīdz tik daudziem cilvēkiem tik daudzos veidos.
Pateicoties šai vietnei, es pats drīzumā izplatīšu "mīlestību". Šī vietne patiešām ir apbrīnojams mācību līdzeklis un resurss.
Es pateicos dieviem/dievēm, ka atradu BB!!!!
(tas ir tikai pārsteidzošs bonuss, ka Breaking Bad gadās būt mans mīļākais seriāls visu laiku lol)
P.S. un atcerieties, bērni: vienmēr izmantojiet tādu programmu kā ImageOptim, lai noņemtu metadatus no jūsu fotogrāfijām pirms to augšupielādes! (uz šīs bija precīzs, kurva, lats/garums! Es domāju, lūdzu, pastāstiet man, ja jūs kaut kā joprojām varat redzēt šo informāciju thaaanks
)