Jā, IV Cat ... ir ... kaķa māsiņa ... tā teikt. Es teiktu, ka tas, iespējams, ir daudz izplatītāks un populārāks, nekā jūs domājat. Es vienmēr ienīdu šņaukt kaķus. Es ienīdu smaržu un garšu, un tas, ko es lietoju, dedzināja kā ellē. Lielākā daļa cilvēku, kurus es pazīstu, labprātāk to IV, salīdzinot ar citiem ceļiem. Iespējams, visintensīvākā skriešanās/pieredze, ko es varu iedomāties, stāvot atsevišķi. Tas ir līdzās IV kokaīnam, ciktāl tas ir intensitātes ziņā, bet, manuprāt, daudz vairāk, turklāt tas ilgst mazliet ilgāk, tāpēc vēl labāk... jūs varat tajā iekārtoties un izbaudīt to. Tas ir labs diviem šāvieniem, pirms "burvība" pazūd, un tas ir tikai stimulējošs. Citiem vārdiem sakot, tolerance ātri rodas. Apmēram 30 minūtes pēc šāviena jūs būsiet paaugstināts kā mofo, lielākās devās (,25 g un vairāk) jums būs redzes traucējumi. 3 - 3,4 ir patiešām laba deva, jebkura lielāka, un jūs patiešām esat tajā, lai to uzvarētu. Iespējams, tuvumā ir auksts ūdens dzeršanai un šļakstīšanai uz galvas (man patīk to darīt) - man kļūst tik karsti, ka ūdens no manis sāk iztvaikot, un no galvas nāk tvaiks.
Lai nu kā, pēc aptuveni 30 minūtēm sāksiet nolaisties, un, ja varat, droši vien aptuveni tad vēlēsieties no jauna iedzert devu. Pēc sākotnējā uzplūduma vēl kādu stundu vai divas būsiet reibumā, bet tas mazināsies, un, cerams, ne pārāk ilgi pēc tam varēsiet aizmigt. Nogurums nav pārāk slikts, ne tik slikts kā no koksa. Ļoti palīdz, ja ir kāda piezemēšanās iekārta. Opiāts, benzo, varbūt pat kāds nomierinošs līdzeklis - serokvels (kvetiapīns) un zipreksa (olanzipīns) dara brīnumus, lai nomierinātu triecienu un trauksmi, un sniedz lielisku pieredzi.
Agrāk esmu novērojis, ka, ja dažas dienas pirms kaķa lietošanas lietoju kokaīnu, īpaši intravenozi, pieredze ievērojami samazinājās. Daži varētu pat domāt, ka viņiem ir pārdotas divstāvu narkotikas vai ka tas vienkārši nebija tik labi. Es IV'ed cat vienu vai divas reizes, pirms es saņēmu REAL pilnvērtīgu pieredzi, un tā bija liela atšķirība. Tāpēc, ja varat, dodiet sev pauzi pirms kaķu lietošanas, ja varat, un nododiet šo padomu ikvienam, kas domā par kaķu lietošanu. Tas ir gandrīz kā MDMA pieredze. Jūs vēlaties būt pārliecināti, ka jūsu smadzenes ir svaigas, uzlādētas un gatavas applūst ar maģiju. Pretējā gadījumā tā pilnībā neizmanto savu potenciālu, un tas ir tikai sava veida izšķiešana.
Ja jūs gatavojaties IV, jūs to "nesūtiet mājās", kamēr nezināt, ka esat šajā vēnā labi. Iegādājieties jauku karodziņu/reģistratoru un pārbaudiet to, ievelkot asinis, ja tās ieplūst... tad slampājiet šo sūdu un turieties kā par dzīvību! Tas nav kaut kas tāds, kam vēlaties veltīt laiku un darīt to lēni. Pēdējā lieta, ko jūs vēlaties darīt, ir trāpīt pusi no tā, un pēc tam jums atkal jāķeras, mēģinot iegūt reģistru. Ziniet savu devu, atrodiet to un vienkārši nosūtiet šo mutha fucka. Katru reizi izmantojiet jaunu adatu un labi sasieniet. Izmantojiet pietiekami daudz ūdens, lai kaķis nesāk kristalizēties, arī ne pārāk daudz, lai apgrūtinātu šļirces lietošanu. 0,05 g uz 0,1 ml, manuprāt, ir laba attiecība. Tātad 0,5 mg ietilptu 1 cm3 šļircē. Tātad .3-.4 būs apmēram 60-80 centu. Kopumā ļoti palīdz šķīduma uzsildīšana pirms iepildīšanas šļircē un, protams, vates izmantošana, lai to filtrētu, bet bez tās šķīdumam vajadzētu būt labam. Tas ir viss, kas jums jāzina.
Palieciet drošībā un baudiet o7