Question Sveiki, es nopirku metamfetamīnu#btcboss2022...

Paranoia

Don't buy from me
Resident
Reaction score
24
Tā kā Ice nebija absolūti nekāda efekta, es jutos aizmidzis pēc 5 minūtēm labi es nosūtīju paraugu testēt@Energy Control Spānijā vienīgā laboratorija, kas sadalīja dextro & levo pusi Meth visi zina, ka Levo Meth ir tikai Vicks inhalatoram, nevis kā narkotika izskatās rezultāti, ko es saņēmu

Paldies#Btcboss2022 tu esi Master ķīmiķis.....

Tu esi patiešām Boss.....

Attachments

• 4CYfjBsVoA.png
    4CYfjBsVoA.png
    9.7 KB · Views: 80
  • RwjL2itc4P.png
    RwjL2itc4P.png
    6.5 KB · Views: 48

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
@btcboss2022 scammed you 😅. Es vienmēr saku, ka es to darīšu, bet es pat negatavotu metamfetamīnu, ja es to varu nopirkt par 10 dolāriem/g. Viņš reaģēja ar racēmisko metu ar hirālo skābi un atdalīja 42 % D. Viņš ir diezgan labi pazīstams kā krāpnieks. Es ar viņu noteikti negribētu sadarboties.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
254
Deals
1
bruh is he that bad as a seller

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Es tikai vados pēc tā, cik bieži redzu cilvēkus uz tāfeles runājam. Viņš būtībā ir ķīnietis ar citu vārdu. Šaubos, ka ir 50 % iespēja no viņa iegūt taisnīgu darījumu.
Viņš šeit varēja darīt visu, ko vien gribēja. Viņš varēja iemest atpakaļ pusi no D, ko viņš ieguva. Viņš izgāja cauri tik daudz pūļu, tas būtu bijis burtiski 0 vairāk darba, vienkārši izmest to atpakaļ pirms pārkristalizēšanas. Tad puisis varbūt būtu kaut ko sajutis un nebūtu bijis aizdomīgs. Cilvēku apkrāpšana ir skaitļu spēle. Otra šīs monētas puse ir tāda, ka viņš varēja neitralizēt mātes liķieri un vēlreiz to izomerizēt un izvilkt vēl 20 % D, kas bija palicis, un nosūtīt puisim kādu 83 % L. Iespējams, iemesls, kāpēc viņš mums to nedarīja, ir tas, ka pirmais vilkums ir nauda, bet otrais ir tikai 1/2 vērtīgāks par tiem pašiem resursiem. Trešā un ceturtā efektīvi iegūtu visu D, bet samazinošā atdeve padara to tā, ka parasti ir vieta, kas nav 100%, kur centieni un rezultāts līdzsvarā. Es nebūtu pārsteigts, ja viņa otrs konts ir prekursoru pārdevējs. MO ir atbilstība

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
254
Deals
1
Varētu off got tos sajaukt lol nother viens uz scammers sadaļā 😄

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
281
Es nesauktu btcboss2022 par krāpnieku, vismaz ne pēc mērķa. Patiesībā es uzskatu, ka viņš godīgi cenšas, bet ir problēma. Metodes, kas aprakstītas šeit uz dēļa, faktiski ir patvaļīgas, teiksim, tas ir nejaušības jautājums, kura stereoizomēra izkristalizēsies pirmā, un tā būs pārpalikumā izveidotajā sāļā. Vienu reizi tas var būt d-, bet nākamajā reizē l-, un jā, 70 pret 30, tieši to jūs šādā veidā arī saņemsiet. Tagad, ja jums nav polarimetra, lai pats pārbaudītu optisko rotāciju (viegli), tad jūs iegūstat jaukus kristālus, un, tā kā šeit redzamajos video un ziņojumos vienmēr tiek apgalvots, ka tas būs tikai d-, jūs domājat: "Lieliski! Kristāli! Jābūt d-metam!".

Tāpēc es uzskatu, ka nav pareizi saukt btcboss2022 par krāpnieku, ja viņš jums neatmaksā vai nesniedz noderīgus materiālus, nu tas jau būtu kas cits.

Un, protams, tas ir acīmredzams fakts, ka jūs nevarēsiet iegādāties labas kvalitātes d-Meth, teiksim, 85% vai vairāk d- par mazāk nekā 30 €/g, un tas ir par kg. Tā kā ražošanas piepūle un izmaksas ir ļoti augstas un nekam mazākam nav nekādas ekonomiskās jēgas.
Tas pats attiecas uz jebkuru narkotiku, kas tiek sintezēta slepenās laboratorijās. Ja kādam pieder ķīmiskā rūpnīca, tad to visu var izgatavot par nieka cenu un lieliskā kvalitātē. To pierādīja Imhausen XTC 80. gados, labākās MDMA tabletes, kādas jebkad bijušas tirgū.

Ja kāds ir ieinteresēts uzņemt video vai attēlu pamācību par to, kā pārbaudīt (aptuveni) optisko rotāciju ar ļoti vienkāršiem, visiem pieejamiem līdzekļiem, rakstiet man PM, un es viņam sniegšu visu, kas viņam jāzina, tikai man tam nav ne laika, ne nervu.

Man arī nepatīk, ka tiek radīts priekšstats, ka ķīnieši biežāk ir krāpnieki nekā citi, tā nav taisnība. Man ķīnieši ir diezgan godīgi uzņēmēji, vienīgais trūkums ir tas, ka jūs nekad nevarat saņemt atpakaļ naudu, jo viņi drīzāk nomirst, nevis atdod saņemto naudu. Bet viņi ir diezgan gatavi kompensēt preces, ja nepieciešams. Krāpnieki vai klaji zagļi un laupītāji ir sastopami Nigērijā (protams), Dienvidāfrikā (ne melnādainie), visās arābu valstīs (ne-musulmaņi vienmēr ir spēle) un top ir Austrālija (katrs noziegums domā, ka viņš ir Ned Kelly atdzimis).
Saraksts ir absolūti subjektīvs, bet, tā kā tas ir mans, ar šo tas tiek pasludināts par evaņģēliju. ;)

View previous replies…

Mona857

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Deals
1
Sveiks draugs, paldies par objektīvu viedokli par Ķīnas piegādātājiem, ceru ar jums sadarboties, ja būs iespēja.

Paranoia

Don't buy from me
Resident
Reaction score
24
Viņš joprojām pieder man 3500 us (viņš lika man samaksāt no depozīta kā priekšapmaksas rīkojumu, lai nopirktu prekursoru) un pārdeva man 400 gramus, kas neko nedarīja, tikai nospieda mani uz leju... Es desmit reizes lūdzu viņam atmaksāt man Xmr 3500 us... Viņš vienkārši ignorēja mani..Sorry draugs Kā jūs varētu saukt puisis, piemēram, šo? scammer vai legit?

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
mans noteikums ir, kur ir eskrovas liela nauda; nekā es tikai daru eskrovas samaksu, un tā galdi pagriezās šajā narko zonā. Nekādu problēmu, nekādu izejas krāpšanu, ļaujiet pārdevējam rīkoties pēc pasūtījuma. Pārdevējs bieži vien ir bagātāks nekā pircējs, un var būt mierīgāks. Šī problēma man nebūs šeit. Samaksājiet lielajam BB 5% depozītu, un jums tas ir izdarīts. Es pieņemu, ka BB escrow ir mazliet vairāk uz pircēju pusi, ja tāds ir, es gandrīz neesmu dzirdējis: BB negodīgs escrow atrisina. Vai jūs?

dummy dummietis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Atvainojiet, bet tas izklausās kā pilnīgs bullshit. šis maisījums (71% l-metha + 29% d-metha) ir precīza proporcija metha, kas pagatavots no p2p.
Es uzskatu, ka kaut kādu iemeslu dēļ to atdalīšanai netika izmantota hirālā skābe. vai nu kļūdaini, vai tīši.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
281
Mets pēc P2P ir diezgan arhetipisks racēmisks ar d- un l- meta sadalījumu 50/50 % +/- 1-2 %, vismaz tā tas ir taisnība manā meža daļā, bet, ja jūs to zināt droši, tad laipni pastāstiet, kā jūs to uzzinājāt un vai esat to pārbaudījis, izmantojot polarimetru?

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
kad jūs mēģināt iegādāties lētu beramkravas narcs no lielajām sourze Ķīnas rūpnīcām un to proxys, piemēram, Vjetnamā, jūs esat kriminālajā zonā, un lielākā daļa no tiem būs trieciens jums off, tas ir loģika, lai redzētu mani sadedzināt uz nabaga.

Mona857

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Deals
1
Esmu ar viņu veikusi divus darījumus, un, manuprāt, viņš ir ļoti labs. Turklāt esmu redzējis sintēzes metodes un risinājumus, ar kuriem viņš dalījās daudzos tehniskajos ziņojumos. Esmu ļoti pateicīgs par viņa ieguldījumu forumā. Iespējams, ka pēdējā laikā viņš ir saskāries ar problēmām. Es arī nevaru ar viņu sazināties.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Un viņa tehniskās spējas ir tiešs pierādījums tam, ka viņš precīzi zināja, ko dara, un tas bija apzināts triks.

View previous replies…

Paranoia

Don't buy from me
Resident
Reaction score
24
Jā, es domāju, ka jums ir pilnīga taisnība...

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
btcboss ir pretstats rūpnīcu perfekts narcs, kas tiek pārdoti zem galda tērzēšanas, ja tie nav scam(iespējams)

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Ja lasāt viņa publikācijas, viņš ir ļoti labi iepazinies ar enantiomēru atdalīšanu. Iespējams, vismaz tikpat zinošs kā ikviens šajā vietnē. Es nekur neesmu lasījis neko informētāku, kas nebūtu sci-hub vai Google scholar

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
Kāda nešķīsta kristālu lieta rada slepenu perfektu iespaidu. Acīmredzot viņš ir darījis labu narc efektus vēl kā poeple pirkt no viņa, piemēram, un tad pēkšņi saņemt izeja scammed. Factoryys ir tīra tīra tīra farmācija, lai gan ar saviem datorizētajiem laboratorijās. Kas var uzticēties.