Es nesauktu btcboss2022 par krāpnieku, vismaz ne pēc mērķa. Patiesībā es uzskatu, ka viņš godīgi cenšas, bet ir problēma. Metodes, kas aprakstītas šeit uz dēļa, faktiski ir patvaļīgas, teiksim, tas ir nejaušības jautājums, kura stereoizomēra izkristalizēsies pirmā, un tā būs pārpalikumā izveidotajā sāļā. Vienu reizi tas var būt d-, bet nākamajā reizē l-, un jā, 70 pret 30, tieši to jūs šādā veidā arī saņemsiet. Tagad, ja jums nav polarimetra, lai pats pārbaudītu optisko rotāciju (viegli), tad jūs iegūstat jaukus kristālus, un, tā kā šeit redzamajos video un ziņojumos vienmēr tiek apgalvots, ka tas būs tikai d-, jūs domājat: "Lieliski! Kristāli! Jābūt d-metam!".
Tāpēc es uzskatu, ka nav pareizi saukt btcboss2022 par krāpnieku, ja viņš jums neatmaksā vai nesniedz noderīgus materiālus, nu tas jau būtu kas cits.
Un, protams, tas ir acīmredzams fakts, ka jūs nevarēsiet iegādāties labas kvalitātes d-Meth, teiksim, 85% vai vairāk d- par mazāk nekā 30 €/g, un tas ir par kg. Tā kā ražošanas piepūle un izmaksas ir ļoti augstas un nekam mazākam nav nekādas ekonomiskās jēgas.
Tas pats attiecas uz jebkuru narkotiku, kas tiek sintezēta slepenās laboratorijās. Ja kādam pieder ķīmiskā rūpnīca, tad to visu var izgatavot par nieka cenu un lieliskā kvalitātē. To pierādīja Imhausen XTC 80. gados, labākās MDMA tabletes, kādas jebkad bijušas tirgū.
Ja kāds ir ieinteresēts uzņemt video vai attēlu pamācību par to, kā pārbaudīt (aptuveni) optisko rotāciju ar ļoti vienkāršiem, visiem pieejamiem līdzekļiem, rakstiet man PM, un es viņam sniegšu visu, kas viņam jāzina, tikai man tam nav ne laika, ne nervu.
Man arī nepatīk, ka tiek radīts priekšstats, ka ķīnieši biežāk ir krāpnieki nekā citi, tā nav taisnība. Man ķīnieši ir diezgan godīgi uzņēmēji, vienīgais trūkums ir tas, ka jūs nekad nevarat saņemt atpakaļ naudu, jo viņi drīzāk nomirst, nevis atdod saņemto naudu. Bet viņi ir diezgan gatavi kompensēt preces, ja nepieciešams. Krāpnieki vai klaji zagļi un laupītāji ir sastopami Nigērijā (protams), Dienvidāfrikā (ne melnādainie), visās arābu valstīs (ne-musulmaņi vienmēr ir spēle) un top ir Austrālija (katrs noziegums domā, ka viņš ir Ned Kelly atdzimis).
Saraksts ir absolūti subjektīvs, bet, tā kā tas ir mans, ar šo tas tiek pasludināts par evaņģēliju.