- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 10
- Deals
- 1
Zdravim Vas
- Language
- 🇸🇰
- Reaction score
- 7
- By filipian67
-
08 Oct
Sveiki, Spiritus, laipni lūdzam... neaizmirstiet un iepazīstiniet ar sevi vietnē ...., lai mēs varētu sākt veidot struktūru tēmām, kuras mēs šeit sāksim.
↑View previous replies…
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
modafen vai nurofen vai paralen grip zaļais satur pseidoefedrīnu es esmu to darījis visvienkāršākais veids, vismaz man, ir "straight to E" google ierakstiet "straight to E erowid". un noklikšķiniet uz pirmās saites jums ir nepieciešams tehniskais benzīns acetons toluols viss pieejams krāsā ir metode, kurā jums ir jāizmanto sālsskābe, lai sasniegtu neitrālu PH ūdens slānī tas ir sarežģīti, jo jūs varat pārspīlēt PH un pēc tam pievienot nātrija hidroksīdu un tas ir fucking haoss bet straight to E ir vieglāk jūs to visu apvienojat un iztvaicējat, bet esiet uzmanīgi iztvaicējot tas ir ļoti viegli uzliesmojošs. Latkes jādara vēlams ārā pagalmā un tvaikus izpūsti ar ventilatoru es esmu piedzīvojis sprādzienu un lielu ugunsgrēku kad taisīju apmēram 100 g pseido vienā reizē lielā jansky glāzē man bija apmēram litrs šo ķimikāliju un kamēr es lādēju ar rokas ventilatoru tvaiki savācās kad es pieliku ventilatoru pie tā un ieslēdzu radās dzirkstele un tas aizdegās tad esi ļoti uzmanīgs skaidri redzams HCL metode pēc pilieniem uz PH7 ir drošāka
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
Piekrītu, ka pseidofosfora metode pašlaik ir sarežģītāka, jo fosforu vairs nav tik viegli iegūt kā agrāk, un vienīgais veids, kā iegūt RP (sarkano fosforu), ir nokasīt to no šķiltavu kastītēm, Jods nav problēma bet dabūt pseido braukt no aptiekas uz aptieku man liekas nes risku kāds varētu pamanīt ka dodoties uz aptieku biežāk nākotne ir mets no P2P es tikai nezinu kā tas ir ar kvalitāti vispār man ir zināms ka mets no P2P ir kaut kā vājāks nekā mets no pseido
- Reaction score
- 42
D-mets vienmēr būs tikai D-mets neatkarīgi no tā, kā tas sintezēts. p2p mets ražo racēmisko metu 50%L-mets50% D-mets, tāpēc pēc sintēzes izomēri ir jāsadala. Pētījums jautājiet forumā tur ir daudz lieliski izpalīdzīgu cilvēku, kas izskaidros ceļvedi uz pareizo ceļu. Lai ko jūs darītu, atcerieties, nepārdodiet narkotikas SK. Labs padoms
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 10
- Deals
- 1
Šī bija atbilde, ko meklēju, un tieši tas, kas man bija nepieciešams. Liels paldies
- Reaction score
- 0
- Reaction score
- 0
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
kā jūs domājat nepārdod to svk vai jūs domājat ar DNM starpniecību, piemēram, pa pastu?