• Vitajte v slovenskej časti fóra. Pamätajte, že publikácia kontaktov (Jabber, Telegram, Signal a ďalšie) spôsobí trvalý zákaz! Ak sa rozhodnete kupovať alebo predávať bez použitia väzby a strate peniaze, nebudeme vám môcť pomôcť.

Another City Sveiki, Slovākija

BennyBlanco

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Deals
1
Zdravim Vas

filipian67

Don't buy from me
Resident
Language
🇸🇰
Reaction score
7
Sveiki, Spiritus, laipni lūdzam... neaizmirstiet un iepazīstiniet ar sevi vietnē ...., lai mēs varētu sākt veidot struktūru tēmām, kuras mēs šeit sāksim.

View previous replies…

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
modafen vai nurofen vai paralen grip zaļais satur pseidoefedrīnu es esmu to darījis visvienkāršākais veids, vismaz man, ir "straight to E" google ierakstiet "straight to E erowid". un noklikšķiniet uz pirmās saites jums ir nepieciešams tehniskais benzīns acetons toluols viss pieejams krāsā ir metode, kurā jums ir jāizmanto sālsskābe, lai sasniegtu neitrālu PH ūdens slānī tas ir sarežģīti, jo jūs varat pārspīlēt PH un pēc tam pievienot nātrija hidroksīdu un tas ir fucking haoss bet straight to E ir vieglāk jūs to visu apvienojat un iztvaicējat, bet esiet uzmanīgi iztvaicējot tas ir ļoti viegli uzliesmojošs. Latkes jādara vēlams ārā pagalmā un tvaikus izpūsti ar ventilatoru es esmu piedzīvojis sprādzienu un lielu ugunsgrēku kad taisīju apmēram 100 g pseido vienā reizē lielā jansky glāzē man bija apmēram litrs šo ķimikāliju un kamēr es lādēju ar rokas ventilatoru tvaiki savācās kad es pieliku ventilatoru pie tā un ieslēdzu radās dzirkstele un tas aizdegās tad esi ļoti uzmanīgs skaidri redzams HCL metode pēc pilieniem uz PH7 ir drošāka

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
Piekrītu, ka pseidofosfora metode pašlaik ir sarežģītāka, jo fosforu vairs nav tik viegli iegūt kā agrāk, un vienīgais veids, kā iegūt RP (sarkano fosforu), ir nokasīt to no šķiltavu kastītēm, Jods nav problēma bet dabūt pseido braukt no aptiekas uz aptieku man liekas nes risku kāds varētu pamanīt ka dodoties uz aptieku biežāk nākotne ir mets no P2P es tikai nezinu kā tas ir ar kvalitāti vispār man ir zināms ka mets no P2P ir kaut kā vājāks nekā mets no pseido

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
42
D-mets vienmēr būs tikai D-mets neatkarīgi no tā, kā tas sintezēts. p2p mets ražo racēmisko metu 50%L-mets50% D-mets, tāpēc pēc sintēzes izomēri ir jāsadala. Pētījums jautājiet forumā tur ir daudz lieliski izpalīdzīgu cilvēku, kas izskaidros ceļvedi uz pareizo ceļu. Lai ko jūs darītu, atcerieties, nepārdodiet narkotikas SK. Labs padoms 😎

BennyBlanco

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Deals
1
Šī bija atbilde, ko meklēju, un tieši tas, kas man bija nepieciešams. Liels paldies

Frost1828

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
:) Sveiki visi, vēlos lūgt padomu, lūdzu, vai jums ir kāda pieredze P2P jomā ? Kāds ir vienkāršākais veids, kā no mūsu vietējām "pieejamām" izejvielām izgatavot fenilacetonu ? Paldies

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
izejvielām es ieteiktu gordon ramsey vai constatylious, constatylious ir piegādātājs no Polijas, viņiem ir viss nepieciešamais metametamīnam visvienkāršākais veids, kā izgatavot P2P, ir izgatavot to no P2NP foruma veidotāji ir izveidojuši video, kā to darīt, tas ir vienkārši, ja precīzi sekojat video, tāpēc nav nekā, kas varētu neizdoties.

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
42
Nekādā gadījumā, izmantojot p2np, šī nav nevajadzīgi gara un mazproduktīva metode. Noteikti daudz pētiet, lai atrastu pareizo ceļu. Jūs esat uz pareizā ceļa p2p al/hg amalgan😉

Frost1828

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Pēdējo reizi es jau gatavoju amfetamīnu no p2np, tikai nezinu, kā tieši pagatavot amfetamīnu - metamfetamīnu... Es esmu pašmācītājs, mācos no pašiem pamatiem, tāpēc, lūdzu, bez naida.

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
42
Diemžēl no mūsu pieejamajām izejvielām daudz ko nevar izgatavot. Tikai Ķīnā. Izpētiet forumu, lai saņemtu visas atbildes...

Frost1828

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Es ar to domāju arī bezrecepšu produktus... Bet p2p vēl ir nākotne, ja drīkstu jautāt, I2, vai jums ir pārbaudīta tinktūra... Es skatījos govju tesmeņus pēc slaukšanas, tur tiek izmantots gandrīz tīrs jods, vai jūs varētu dot vēl kādu padomu, kā iegūt jodu? Paldies.

View previous replies…

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
42
Jums ir nepieciešams ūdeņraža peroksīds tinktūrām, un tā jau ir augsta profila lieta...

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
Zdravim pievienot mūsu slovāku kopienai, vai esat pamanījuši ievada darba piedāvājumu veidot mirušo pilienu lielajās pilsētās minimālā iemaksa 100 €, ko jūs par to domājat? Manuprāt, tas izklausās interesanti

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
Iedomājieties, ka tagad jums vairs nebūs jāgaida, līdz pienāks jūsu sūtījums. Jūs vienkārši nopirksiet to, ko vēlaties, un saņemsiet precīzu adresi, kur tas atrodas. Viss, kas jums jādara, ir jāaizbrauc un jāpaņem pirkums.

View previous replies…

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
ko darīt, ja to mēģina izmantot krāpnieki ? Tātad faktiski par šāda veida pirkumu būtu jāatmaksā nulle ?

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
Krātuves ir vienmēr un visur. Jūs neko nevarat darīt. Mēs rūpīgi risināsim visas strīdīgās situācijas.

BennyBlanco

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Deals
1
Manuprāt, tas ir lielisks veids, kā paplašināt šo kopienu un izveidot lielisku tīklu, kas darbosies kā pulksteņa rādītāji. Es jau esmu sarakstījies ar OutLaw(HR vadītājs), un tas izklausās ļoti interesanti un daudzsološi.

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
42
Tā ir mega ideja. Es neuztraucos par kompensācijām, ja tas ir guru HEISENBERG rokās..... Viņš ir lielisks puisis un lielisks vadītājs. No visas sirds novēlu, lai šis projekts izdotos un visi iesaistītie būtu laimīgi pircēji, saņemot kvalitatīvu preci par saprātīgu naudu . Beidzot tas tuvojas tam, ko BB forums tika dibināts, lai aizsūtītu aizmirstībā alkatīgus cilvēkus, kas pārdod nekvalitatīvu sasmalcinātu un neticami dārgi stuff . Tātad man lieliska ideja, ko lielisks cilvēks ♥️