Dārgie draugi: Ceru, ka ar jums viss ir kārtībā. Daži klienti uzdeva dažus jautājumus par ražošanas procesu, tāpēc atbildēšu uz tiem kopā. Lai vēl vairāk uzlabotu prekursora pulvera šķīdību, mēs esam atjauninājuši prekursora ražošanas tehnoloģiju un izmantojām materiālus ar augstāku šķīdību, lai prekursors pilnībā izšķīdinātu DMF, tādējādi panākot labāku reakcijas efektu un uzlabojot prekursora iznākumu un tīrību. Tāpēc sintēzes sākumā būs dažas krāsu atšķirības, lūdzu, neuztraucieties. Sintezes procesa laikā krāsa kļūs pienaini balta, un jūs varat intuitīvi novērot, ka sintēzes procesa laikā šķīdība kļūst labāka!
Mēs vienmēr garantējam jums vislabāko kvalitāti! Mēs vienmēr esam ceļā! ! Ar vislabākajiem vēlējumiem No FLYRC
Brāļi mani, mēs esam komanda, mēs kopā pelnām naudu, mēs novērtējam ikviena no jums atsauksmes un cenšamies darīt visu iespējamo, lai atrisinātu visas problēmas, ar kurām saskaramies sadarbības gaitā. Tajā pašā laikā man patīk arī jūsu sniegtās atsauksmes. Es ceru, ka jums būs lieliska diena.
Mēs esam nākuši uz šo platformu vairāk nekā gadu, šis ir otrais ziedojums, esam ļoti pateicīgi par platformas atbalstu mūsu uzņēmumam, paldies @HEISENBERG un @HIGGS BOSSON un platformai BBGATE par palīdzību, tāpēc esam satikuši daudz labu draugu, un paveicām daudz labu darījumu, paldies visiem labajiem klientiem un draugiem, kurus esam šeit sastapuši un kuri ir gatavi mums ticēt, un es ceru, ka nākamajā Nākotnē padarīsim mūsu biznesu arvien labāku, un ceru, ka jums visiem viss būs labi! Vislabākie vēlējumi no FLYRC
Dārgie draugi: Paldies par tik ilgu laiku ikviena biedriskumu un uzticēšanos, tagad kļūst arvien vairāk un vairāk aizņemts, tāpēc daudzas reizes pārāk vēlu, lai sveiktu visus draugus, bet, tiklīdz es saņemšu jūsu ziņu, es rūpīgi izlasīšu un atbildēšu, un mēs vēlamies tikai labu biznesu, un mēs vienmēr apsolīsimf: 1. tikai reālu augstas kvalitātes produktu ražošana. 2. mūžīgi kuģniecības garantija nevar notīrīt muitas mēs garantējam bezmaksas un ātri atkārtoti nosūtīt. 3. . sirsnīga atbilde uz visiem jautājumiem par uzņēmējdarbību. Ceru, ka tuvākajās dienās ļausim mums kopā kļūt labāk un labāk, laimīgu nedēļas nogali visiem!
Brāļi: šīs divas dienas ir Ķīnas Rudens vidus svētku brīvdiena, kopā trīs dienas, lielāko daļu laika pavadīšu ar ģimeni, ja ir kaut kas, ko jūs varat man ziņot, var atsākt nedaudz vēlāk, lūdzu, neiebilstu, novēlu jums visiem laimīgu Rudens vidus svētku laiku! Atgriezos pie normāla darba 17. septembrī.