Pašdarināts rīks

brianvene1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
12
Sveiki, nesen studiju un pētījumu laikā esmu novērojis, ka slepenajās laboratorijās gandrīz pilnībā tiek izmantotas paštaisītas iekārtas. Un tas nav resursu trūkuma dēļ, bet gan tādēļ, lai to varētu izmantot diskrētā veidā, nepievēršot uzmanību tās iegūšanai, dažos gadījumos ar tuviem cilvēkiem/ kaimiņiem, kuri cenšas būt diskrēti.
OVxRl7pGm1

Mans galvenais jautājums būtu par stikla, kurā notiek reakcija, nomaiņu un refluksu. Kādas būtu iespējas izveidot aprīkojumu no sadzīves stikla un lielveikalu burkām?

Ražošanai 100 g, piemēram, izmantojot metilamfetamīna sintēzi, izmantojot hipofosfora ceļu.

Loooow

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Vienīgais, kas jums nepieciešams, ir plīts, atbilstoša izmēra katls, kurā bez problēmām ietilpst jūsu vārāmā kolba (kuru vislabāk piepildīt ar eļļu, lai uzsildītu kolbu), atbilstoša izmēra stikla kolba, lai suspensija varētu reaģēt, šļūtenes gabals (šļūtene gāzes balona savienošanai ar grilu vai tamlīdzīgi, manuprāt, ir laba), aizbāzni, lai hermētiski noslēgtu vārāmo kolbu (ar atbilstoša izmēra caurumu, kurā šļūteni var iespiest, un bez vaļņiem).
tādā izmērā, lai šļūteni varētu iespiest iekšā un bez vaļņa) lielu balonu (no biezas izturīgas gumijas) un dažus lielus noslēdzamus traukus (2 litru kolas pudeles vai līdzīgas), lai mazgātu fāzes!
Es ieteiktu arī līmlenti, lai nostiprinātu aizbāzni ar caurulīti uz kolbas pret nejaušu atvēršanos vai gaisa noplūdi vārīšanas laikā.
Visbeidzot, bet ne mazāk svarīgi, viena (vai vairākas) lielas stikla bļodas, lai pēc iespējas lēnāk iztvaicētu ūdeni, kurā izšķīdina galaproduktu.

WillD

Expert
Reaction score
1,054
Ir arī citas interesantas vielas, kuras var pagatavot vienkārši mērglāzē vai plastmasas traukā. Iepriekš minētajai metodei vārīšanas temperatūra un skābe nav vispiemērotākās lietošanai bez stikla un kondensatora, lai gan tas ir iespējams. Taču smarža būs smaga.