Cik man zināms, pat tad, ja maksājat ar kredītkarti, jūsu banka nevar redzēt, ko tieši un no kura pārdevēja esat pasūtījis, ar nosacījumu, ka tirgus vai maksājumu pakalpojumu sniedzējs (trešās puses tīmekļa portāli, kurus dažas tīmekļa vietnes izmanto maksājuma apstrādei, parasti jūs tiekat novirzīts uz atsevišķu lapu, kur ievadāt kredītkartes informāciju) nesniedz šo brīvprātīgi papildu informāciju, kas nav nepieciešama maksājuma veikšanai. Tirgotavas, piemēram, Ebay, vai parasti jebkuras Ķīnas izcelsmes tirgotavas to nesniedz. Ja jūs tur pasūtāt, maksājums vispirms tiek nosūtīts uz kontu, kas pieder tirgum, un tad tas to pārsūta pārdevējam, kas nozīmē, ka, ja jūs pasūtāt kaut ko "aizdomīgu", piemēram, ķimikālijas, jūsu banka nevar redzēt, ka jūs patiešām esat pasūtījis ķimikālijas, bet tikai to, ka jūs esat pasūtījis kaut ko no Ebay.
Tomēr iepakošana ir pārdevēja ziņā! Nelegālu lietu pasūtīšana ir riskanta, jo īpaši, ja sūtīšanas laikā pakete šķērso jurisdikcijas (kad pakete tiek sūtīta no ES uz ASV vai otrādi), un tādā gadījumā to pārbauda muita. Ja uz etiķetes ir norādīts nelegālas ķīmiskās vielas nosaukums, viņi to konfiscē. Tāpat arī tad, ja viņi to atpazīst vai pakas saturs skenēšanas laikā kopumā izskatās aizdomīgs. Tomēr no manas pieredzes zinu, ka ķimikāliju pārdevēji diezgan labi marķē iepakojumus kā kaut ko citu, lai izvairītos no aizdomām. Viņi to dara pat ar legālām ķimikālijām. Ja izvairīsieties no aizdomīgiem pārdevējiem un tirdzniecības vietām, ar jums viss būs kārtībā. Jūs varat pajautāt šajā forumā, parasti kāds, kas jau ir pasūtījis no turienes, var pārbaudīt likumību. Es pats nekad nepērku ķīmiskās vielas ārpus savas vispārējās jurisdikcijas, un man nekad nav bijušas problēmas, jo es to darīju.
Es nevēlos jūs aizrādīt par kaut ko tik nenozīmīgu, bet jūsu minētās ķīmiskās vielas nav "prekursori". Prekursors ir ķīmiska viela, kas ir pamatelements galīgajā vai priekšpēdējā sintēzē (ar sastāvu, kas sastāv no funkcionālām grupām un atomiem, kas sakārtoti tā, lai tie būtu tieši pielietojami nelegālu savienojumu sintēzē). Prekursors parasti tiek pārveidots (paplašināts vai reducēts), lai iegūtu nelegālo savienojumu. Tādas lietas kā NaOH vai IPA ir šķīdinātāji, kas tikai rada apstākļus, kas nepieciešami prekursora reakcijai. Atšķirībā no prekursoriem tie parasti ir savstarpēji aizvietojami, nodrošinot tādu pašu vai tuvu rezultātu. Šādi šķīdinātāji ar ārkārtīgi plašu pielietojumu klāstu parasti ir likumīgi un pilnīgi nekaitīgi. No pieredzes es iesaku vienmēr sagatavot paskaidrojumu par jebkuras ķīmiskās vielas, ko jūs pasūtāt, likumīgu lietojumu. Pat tad, ja pēc tam esat aizdomās turētais, jūs varat izvairīties no kriminālvajāšanas, ja padarīsiet tā, lai izskatās, ka esat tās izmantojis likumīgi.
Priecājos redzēt vēl vienu slepenu ķīmiķi mūsu vidū. Izbaudiet braucienu. Spriežot pēc jūsu jautājumiem, es nojaušu, ka jūs tikai sākat šo ceļojumu, tāpēc kā draudzīgu padomu sagaidiet, ka kaut kas var izjukt. Nedomājiet, ka varat izvairīties no visām kļūdām vai sekām. Ja jums nav nereālu cerību, jūs nevarat būt vīlušies, kā es saku.