IN LOKI tu vari uzticēties manam draugam...
Es to nepublicētu, ja nezinātu to droši.. diemžēl lielākajai daļai Ķīnas piegādātāju lielākoties pat nav produkta, un tie ir vienkārši ķīmijas uzņēmuma aizsegi, kas pazudīs, ja jums radīsies nepatikšanas, galu galā jūs pat nevarat būt pārliecināts, vai nosaukums, ko viņi jums sniedz, ir patiess, jūs varētu runāt ar "vairākiem" cilvēkiem, kad viss, ko jūs patiesībā darāt, ir ziņu sūtīšana palīdzības dienestam..
Es nemēģinu izplatīt negatīvas izjūtas par mūsu Ķīnas partneriem, es vienkārši saku, ka jums vajadzētu atļauties viņiem tādu pašu uzticību un godīgumu, kādu viņi piedāvā jums, kas ir nulle. Viņi darbojas pavisam citā pasaulē, kur viņi darbojas, un, ja jūs pieķers, jūs būsiet viens pats. Viņu slepenība nav pat tuvu vidēja līmeņa tumšā tirgus pārdevējiem, un viņi darbojas, izmantojot WHATSAPP, tāpēc tam vajadzētu jums pateikt pietiekami daudz. Ja nespējat izdomāt, kā ar viņiem tikt galā, un izolēt sevi par 200 %, jums nevajadzētu to darīt; tāpat kā ar tumšajiem tirgiem. LOKI ir bijis viņa pilieni reidā ar swat pēc nesaskaņām ar narkotiku pārdevēju reiz pirms gadiem... LOKI smējās, kad viss, ko swat atrada, bija bariņš cilvēku, kas šņauca heroīnu... tomēr LOKI bija sadedzinājis labu pilienu, jo viņš izmantoja escrow iespēju, kad pārdevējs apgalvoja, ka iepakojums jau ir piegādāts.. LOKI neizvirzīja jautājumu, LOKI izmantoja pakalpojumu pareizi, pagarinot termiņu.. LOKI tika nosaukts par lielu krāpnieku, jo naudu neizsniedza uzreiz! Un LOKI jau šo brīdi sēdētu cietumā kāda tēviņa dēļ, ja LOKI nebūtu kontrolējis savu darbību. Uzklausiet manu padomu, jūs nekad nevarat būt pārāk drošībā!
LOKI ZINA