- Reaction score
- 18
Es saprotu, ko jūs domājat. Es neesmu jaunpienācējs zāļu pasaulē. Es esmu jauna sytenisko zāļu pasaulē. Bet ne tās pārdošanā.
Es, protams, esmu ļoti piesardzīgs. To pašu sagaidu arī no citiem. Bet ar pareizu kontaktu daudz kas ir iespējams. Tā cilvēka pūles noteikti nebūs bijušas veltīgas.
Vai jums ir kādi padomi man?
Vai man vienkārši vajadzētu atvērt tēmas, lai iegūtu informāciju no A līdz Z? Esmu jau redzējis šeit video par SPEED veidošanu. Tas ir jauki par zināšanām. Es vairāk meklēju pieredzi ar kādu lielāku aprīkojumu. Protams, gribu sākt arī ar mazāku. bet nodoms runā pats par sevi. Mani interesē tikai MDMA/Ecstasy un SPEED.
Paldies par komentāriem.
Es, protams, esmu ļoti piesardzīgs. To pašu sagaidu arī no citiem. Bet ar pareizu kontaktu daudz kas ir iespējams. Tā cilvēka pūles noteikti nebūs bijušas veltīgas.
Vai jums ir kādi padomi man?
Vai man vienkārši vajadzētu atvērt tēmas, lai iegūtu informāciju no A līdz Z? Esmu jau redzējis šeit video par SPEED veidošanu. Tas ir jauki par zināšanām. Es vairāk meklēju pieredzi ar kādu lielāku aprīkojumu. Protams, gribu sākt arī ar mazāku. bet nodoms runā pats par sevi. Mani interesē tikai MDMA/Ecstasy un SPEED.
Paldies par komentāriem.
- Language
- 🇪🇪
- Reaction score
- 45
Ja vēlaties veikt liela mēroga darbības, piemēram, a-eļļu no apaāna, un vēlaties pārvērst 1000 kg apaāna vienas nedēļas laikā, jums ir nepieciešams:
2 x 1200 kg trauks ar maisītāju
2 x tvaika destilācijas komplekts 200L
1000 kg apaāna
1250L fosfora
1000L formamīda
350L skudrskābes
500kg kaustiskās sodas
Es domāju, ka jums vajag aptuveni 200k, varbūt pat nedaudz vairāk. Laba vieta Holandē maksā apmēram 7500/10000 eiro nedēļā. Un peļņa no a-eļļas tagad ir ļoti zema. Eļļas cena tagad ir aptuveni 525-600 eiro par litru.
Ja jums vajadzīga sīkāka informācija par jebko, rakstiet man, es arī esmu no Nīderlandes.
2 x 1200 kg trauks ar maisītāju
2 x tvaika destilācijas komplekts 200L
1000 kg apaāna
1250L fosfora
1000L formamīda
350L skudrskābes
500kg kaustiskās sodas
Es domāju, ka jums vajag aptuveni 200k, varbūt pat nedaudz vairāk. Laba vieta Holandē maksā apmēram 7500/10000 eiro nedēļā. Un peļņa no a-eļļas tagad ir ļoti zema. Eļļas cena tagad ir aptuveni 525-600 eiro par litru.
Ja jums vajadzīga sīkāka informācija par jebko, rakstiet man, es arī esmu no Nīderlandes.
- Reaction score
- 4
Lūdzu, DM privāti nepieciešama palīdzība ar MDMA un gatavi ziedot izglītībai, ja tas ir noderīgi.