- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Labi, es tagad esmu veicis daudz ekspektāciju un varu teikt, ka, karsējot kokaīnu virs 70 °C, tas salūzīs. Bet, ja temperatūra nepārsniegs 60 °C, jūs varat ievērojami paātrināt žāvēšanas ātrumu. Piemēram, es varu mazgāt ar acetonu dažu minūšu laikā. Rezultāts būs ērti lietojams. Svarīgākais ir tas, ka acetona šķīdumu no izžāvēta filtra jānovieto uz sildvirsmas. Jāturpina stūrēt un drupināt kristas, lai nekas nevarētu pieķerties pie vārglāzes.
Es mēģināju mazgāt ar etanolu 70 °C temperatūrā un ieguvu gandrīz neaktīvu pulveri. Tātad divas teorijas. Izskatās, ka kokaīns un etanols reaģē savā starpā temperatūrā virs 70 °C un veido kaut ko nepatīkamu vai arī hcl daļa sabojājas. Kāds zina, kāpēc? Vai manu produktu varētu sagriezt ar cukuru?
Es mēģināju mazgāt ar etanolu 70 °C temperatūrā un ieguvu gandrīz neaktīvu pulveri. Tātad divas teorijas. Izskatās, ka kokaīns un etanols reaģē savā starpā temperatūrā virs 70 °C un veido kaut ko nepatīkamu vai arī hcl daļa sabojājas. Kāds zina, kāpēc? Vai manu produktu varētu sagriezt ar cukuru?
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,857
- Deals
- 1
Ja vēlaties paātrināt žāvēšanu, izmantojiet vakuumu. Jūsu kokaīns būs 100% drošs un drošs =) Etanols un acetons ļoti labi šķīdina kokaīna hidrohlorīdu.
Tie nav. Jūs izskalojat savu tīro kokaīna hlorhidrātu un atstājat dažus piemaisījumus uz filtra, manuprāt.
Tie nav. Jūs izskalojat savu tīro kokaīna hlorhidrātu un atstājat dažus piemaisījumus uz filtra, manuprāt.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 1
tā vietā, lai sildītu c uz plāksnes, uzkarsē plāksni tto 70, izņem to ārā , nesteidzies ielīmēt kādu epizodi no breakin bbad , varbūt skūt galvu, audzēt bārdu, tad ielīmē koksu uz karstās plāksnes.