- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
350, pamēģiniet 400 gramus, jūs redzēsiet, cik silts tas kļūst, gramus uz 10L. Atceros, ka man vajadzēja piepildīt maisu ar alumīnija foliju, apmēram 2/3 bija 25L/30L balts spainis ar vāku. Tas bija galu galā pārāk daudz folijas, jums vajag mazāk, bet jums ir jāpārbauda, cikmazāk es aizmirsu gramus. uz 200L mucas, varat izmantot arī 100 tas neaizies.
Ja vēlaties noķert metilamīna izgarojumus, burbuļojiet kannā HCL un pēc tam ūdenī.
10L kļuva par 12L ar ph 12 ar BMK (brīvo metamfetamīnu).
Reakcija iznāk tikai tad, ja izmanto lielveikalu alu, dabū alu no sisha veikaliem no laboratorijas veikaliem, kas ir biezāks.
Psst aizstāt dzīvsudrabu ar galu, viegli atdzīvināt un jūs varat destilēt visus savienojumus un atkārtoti izmantot, kā arī nav toksisks un ļoti viegli reaktivizēt ar HCL 37 un pārkristalizēt.
Ja vēlaties noķert metilamīna izgarojumus, burbuļojiet kannā HCL un pēc tam ūdenī.
10L kļuva par 12L ar ph 12 ar BMK (brīvo metamfetamīnu).
Reakcija iznāk tikai tad, ja izmanto lielveikalu alu, dabū alu no sisha veikaliem no laboratorijas veikaliem, kas ir biezāks.
Psst aizstāt dzīvsudrabu ar galu, viegli atdzīvināt un jūs varat destilēt visus savienojumus un atkārtoti izmantot, kā arī nav toksisks un ļoti viegli reaktivizēt ar HCL 37 un pārkristalizēt.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 32
- By googie
Vai gallijs ir jāsagatavo hlorīdā, vai var izmantot nitrātu? Esmu redzējis dažus rakstus ga/al reducēšanu. Vai kāds to ir izmēģinājis? Būtu lieliski, ja nebūtu jānodarbojas ar šādiem toksiskiem izgarojumiem un pēc tam atkritumu iznīcināšanu.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
Ļaujiet gallijam reaģēt ar HCL (ūdens šķīdumā). Gallija izzušana nozīmē, ka tas pārvēršas par hlorīdu.
Un pēc tam to sasaldē, iespējams, ar acetonu, lai novērstu jebkādus netīrumus, vai izkarsē sausu.
Un pēc tam to sasaldē, iespējams, ar acetonu, lai novērstu jebkādus netīrumus, vai izkarsē sausu.