- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
- Reaction score
- 43
Kāda ir cilvēku problēma ar šo produktu, tas ir augstākās kvalitātes, tas ir slāņi, piemēram, šķelts šīferis, ja cilvēki domā, ka tas ir viltots, viņiem ir akmeņi tur galvā šķelts šīferis izskatās tikai ar tīru D metamfetamīnu, un tas izskatās, ka tam bija patiešām lēna rekristalizācija, tāpēc tas tika darīts ar mīlestību un laiku, nevis steigā vai sasaldēts ar freonu vai šķidro slāpekli.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 50
Vau, BTC šefs, šķiet, ka kādam no jūsu upuriem ir kādi dokumenti, kuros teikts, ka esat melis. Bija pārbaudīts tavs sūds, tāpēc tas padara šo drosmīgo melus, ko tu teici šeit, laylughable un padara ļoti skaidru, ka tev nevajadzētu pārdot sūdus nekur. Jūsu tikai scammer. Tikai tā vietā, lai ghosting viņiem jūs domājat, ka jūsu reāls gudrs un nosūtīt viņiem bullshit. Es nezinu, kā BB jūtas par scammers, bet laboratorijas tests pārdod man es nekad darīt nekādu biznesu ar jums, un, ja es redzu, kāds cits dara kļūdu uzticoties jums es apgaismos tos nekavējoties. Scum Bag.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 50
"Kas ir tas, ka tev nevajadzētu būt spējīgam pateikt, ka es tevi krāpju?" - "Kas ir tas, ka tev nevajadzētu būt spējīgam pateikt, ka es tevi krāpju?" Vai tas ir tas, ko jūs domājāt. Nebiju rēķinājies ar laboratoriju, huh?