- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
Kāpēc heksānā nekur nenotiek burbuļošana? Un mazgāšana ar karstu ūdeni ar NaCl un dzeramo sodu noņem daudz piemaisījumu.
Tomēr, ja IPA vietā izmanto metanolu, pēc sārma pievienošanas ar heksānu var veikt tiešu ekstrakciju no reakcijas maisījuma.
Tomēr, ja IPA vietā izmanto metanolu, pēc sārma pievienošanas ar heksānu var veikt tiešu ekstrakciju no reakcijas maisījuma.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
Arī tad, ja metilamīna vietā izmantojat nitrometānu, jums nav nepieciešams veikt dzesēšanu, turklāt jūs varat destilēt un atkārtoti izmantot metilamīna avotu. Mazāk atkritumu un mazāk izmaksu
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
Tagad es pārbaudu, vai tas patiešām ir dekstro, kad no tā gatavoju kristālus. Kad kristāls būs izgatavots, es varētu ievietot šeit. Man arī jāpiemin, ka man vēl nav pareizo attiecību, man ir nepieciešams veikt vairāk reakciju.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
Pēc vakuumdestilācijas man jāveic arī šķidrā šķidruma ekstrakcija ar skābes bāzi, ja vēlaties tajā ievietot sausu hcl gāzi, citādi jāieliek saldētava. es uzzināju skarbo veidu.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
Patiesībā tas ir ar magnija skaidiņām un kādu sarežģītu, lai izveidotu supergrignardu
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
Jūs jau agrāk strādājāt ar nitrometānu ? Man ir problēmas izolēt produktu, ko es, iespējams, nākotnē acificēšu ar citronskābi un tad visu vakuumdestilēšu, un no turienes pievieno sārmu, lai to atkal bazificētu, un tālāk vakuumdestilē bāzi (un ūdeni, protams), un pēc tam destilātu ekstrahē ar heksānu un caur to izburbuļo sausu HCL gāzi.
Vai arī to vienkārši sasaldē un pārkristalizē ar IPA.
Vai arī to vienkārši sasaldē un pārkristalizē ar IPA.