- Reaction score
- 4
Mūsdienīga MDMA sintēze ar augstu iznākumu, izmantojot pieejamās lētās izejvielas. Iegūta pieredzējuša slepena ķīmiķa, pierakstīta noobam.
Tā kā neesmu izmēģinājis šo sintēzi un esmu diezgan nepieredzējis, gribētu uzzināt jūsu, puiši, domas. Dodiet tai iespēju un izmēģiniet to:
(Es neesmu izdomājis šo maršrutu, es neuzņemos ne nopelnus, ne atbildību).
Šī sintēze tika iegūta no Hamiltona Morisa (Hamilton Morris) podkāsta epizodes "studējot ķīmiju cietumā".
Ja neesat iepazinušies ar Hamiltona darbu, es varu tikai ieteikt viņu.
Kā teikts virsrakstā, intervētais slepenais ķīmiķis vairāk nekā desmit gadus pavadīja cietumā, kur viņš pētīja un pilnveidoja MDMA, 2C-B un meskalīna sintēzi. Pēc iznākšanas no cietuma viņš ar lieliem panākumiem izmēģināja savas metodes.
Šī bija brīva intervija, tāpēc viņš nepieminēja visas detaļas, bet es apkopoju šo.
Sinteze:
Sākotnējais materiāls ir helionāls: lēts, pieejams un neuzraudzīts.
Pārskats: Helionals -> ogļskāb. skābe -> imīds -(Hoffman)-> MDMA
1): Oksidēšana, veidojot ogļskābju
(helionāls ir nereaktīvs, tipiski oksidanti nedarbojas).
Oksidēšana ar dimetoksidiksojrānu, ko iegūst no oksona (kālija peroksimonosulfāta), H2O, acetona.
2): Imīda veidošanās
, izmantojot urīnvielu 160 grādu temperatūrā (75 %)
blakusprodukts: amonjaks un izejviela => reģenerācija (90% iznākums)
grūti bez skābes katalizatora (10 %): HCl ir pārāk spēcīgs (50%), fosforskābe ir laba, 1 piliens/2 g karboksilskābes.
(šī acīmredzot ir patentēta metode)
3): Hoffman pārkārtošana ar balinātāju
1: amīda hlorēšana: uzmanīgi, balinātājs ir trausls -> zema temperatūra, lieks bāze, balinātāju pilināt 1 h laikā.
amīds izšķīst, ja pietiekami auksts: veidojas nogulsnes.
2: 60 grādu temperatūra 4 h
Pēc 1 h neitralizēt bāzi, izocianāts veido imīnu.
Vai ir kādas problēmas ar šo procedūru?
Kā jūs domājat? Lūdzu, izlabojiet mani, ja es kaut kur pieļāvu kādu muļķīgu iesācēja kļūdu (ļoti iespējams).
Viņš runāja arī par meskalīna un 2C-B izgatavošanu. Es varu uzrakstīt arī tos, ja tas ir interesanti.
Tā kā neesmu izmēģinājis šo sintēzi un esmu diezgan nepieredzējis, gribētu uzzināt jūsu, puiši, domas. Dodiet tai iespēju un izmēģiniet to:
(Es neesmu izdomājis šo maršrutu, es neuzņemos ne nopelnus, ne atbildību).
Šī sintēze tika iegūta no Hamiltona Morisa (Hamilton Morris) podkāsta epizodes "studējot ķīmiju cietumā".
Ja neesat iepazinušies ar Hamiltona darbu, es varu tikai ieteikt viņu.
Kā teikts virsrakstā, intervētais slepenais ķīmiķis vairāk nekā desmit gadus pavadīja cietumā, kur viņš pētīja un pilnveidoja MDMA, 2C-B un meskalīna sintēzi. Pēc iznākšanas no cietuma viņš ar lieliem panākumiem izmēģināja savas metodes.
Šī bija brīva intervija, tāpēc viņš nepieminēja visas detaļas, bet es apkopoju šo.
Sinteze:
Sākotnējais materiāls ir helionāls: lēts, pieejams un neuzraudzīts.
Pārskats: Helionals -> ogļskāb. skābe -> imīds -(Hoffman)-> MDMA
1): Oksidēšana, veidojot ogļskābju
(helionāls ir nereaktīvs, tipiski oksidanti nedarbojas).
Oksidēšana ar dimetoksidiksojrānu, ko iegūst no oksona (kālija peroksimonosulfāta), H2O, acetona.
2): Imīda veidošanās
, izmantojot urīnvielu 160 grādu temperatūrā (75 %)
blakusprodukts: amonjaks un izejviela => reģenerācija (90% iznākums)
grūti bez skābes katalizatora (10 %): HCl ir pārāk spēcīgs (50%), fosforskābe ir laba, 1 piliens/2 g karboksilskābes.
(šī acīmredzot ir patentēta metode)
3): Hoffman pārkārtošana ar balinātāju
1: amīda hlorēšana: uzmanīgi, balinātājs ir trausls -> zema temperatūra, lieks bāze, balinātāju pilināt 1 h laikā.
amīds izšķīst, ja pietiekami auksts: veidojas nogulsnes.
2: 60 grādu temperatūra 4 h
Pēc 1 h neitralizēt bāzi, izocianāts veido imīnu.
Vai ir kādas problēmas ar šo procedūru?
Kā jūs domājat? Lūdzu, izlabojiet mani, ja es kaut kur pieļāvu kādu muļķīgu iesācēja kļūdu (ļoti iespējams).
Viņš runāja arī par meskalīna un 2C-B izgatavošanu. Es varu uzrakstīt arī tos, ja tas ir interesanti.