- Language
- 🇧🇷
- Reaction score
- 30
MDA helionāla + hidroksilamīna sintēzē es sasniedzu 60 % iznākumu. Labākais veids liela mēroga ražošanai.
- Reaction score
- 0
Nav nekuras iespējas, ka jūs vai kāds cits saņemtu 60% kopējo iznākumu visā šajā shēmā no helionalas līdz MDA. Šī vieta ir sūdaina. Es varu sniegt konsultācijas, un es labprāt to darītu par atbilstošu cenu. Varbūt kāds mod var palīdzēt man palīdzēt šiem pazudušajiem puišiem.
- Language
- 🇧🇷
- Reaction score
- 30
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 6
- By HIT MONKEY
-
23 Mar
Sveiki, draugi. Man ir jautājums
1. Pēdējā posmā jūs izmantojat kristalizācijas metodi ar HCl gāzes plūsmu. Vai tas ir pareizi, vai tas sadeg?
2. Amīds.
100 g aldoksīma sajauc ar 300 ml ksilēna un 2 g niķeļa acetāta, pievieno un refluksē 5 stundas. Destilē apmēram 100 ml ksilola un ļauj maisījumam atdzist. Amīds aptuveni 70. Grami tiek atdalīti, filtrēti un izžāvēti. Var pārkristalizēt ar ksilolu.
=Kādu siltuma daudzumu var dot?
3. Aldoksīms.
Ja aldoksīms nav sacietējis Pievieno vairāk hidroksilamīna un bāzes.
Cik daudz hidroksilamīna un bāzes jāpievieno?
paldies
1. Pēdējā posmā jūs izmantojat kristalizācijas metodi ar HCl gāzes plūsmu. Vai tas ir pareizi, vai tas sadeg?
2. Amīds.
100 g aldoksīma sajauc ar 300 ml ksilēna un 2 g niķeļa acetāta, pievieno un refluksē 5 stundas. Destilē apmēram 100 ml ksilola un ļauj maisījumam atdzist. Amīds aptuveni 70. Grami tiek atdalīti, filtrēti un izžāvēti. Var pārkristalizēt ar ksilolu.
=Kādu siltuma daudzumu var dot?
3. Aldoksīms.
Ja aldoksīms nav sacietējis Pievieno vairāk hidroksilamīna un bāzes.
Cik daudz hidroksilamīna un bāzes jāpievieno?
paldies
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 6
- By HIT MONKEY
Sveiks draugs, ko jūs lietojat?
Kāda metode tiek izmantota, lai sintezētu MDA?
Vai jūs varētu pastāstīt? par sintēzes procesu un sīkāku informāciju par jūsu ķīmiskajām vielām.
Kāda metode tiek izmantota, lai sintezētu MDA?
Vai jūs varētu pastāstīt? par sintēzes procesu un sīkāku informāciju par jūsu ķīmiskajām vielām.
- Language
- 🇧🇷
- Reaction score
- 30
Jā, man tas izdodas. Tā ir vislabākā metode, kā to izdarīt plašā mērogā. Vienkārša un efektīva. Nedaudz viegli pieejamu iekārtu un piederumu.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 6
- By HIT MONKEY
-
25 Mar
Labdien, draugs, man ir jautājums.
Pēdējā solī jūs vienkārši izmantojat
(NaOH) gadījumā, ja tas kristalizējas, vai ne?
Un PH vērtībai jābūt 7,5, vai ne?
Es par ķīmiju neko daudz nezinu.
Ja man jāatzīstas, tad tikai to, ka es nezinu. Kas jādara pēc vielas (NaOH) pievienošanas, lai iegūtu MDA? Es gribu jautāt, vai jūs varat man pateikt?
Pēdējā solī jūs vienkārši izmantojat
(NaOH) gadījumā, ja tas kristalizējas, vai ne?
Un PH vērtībai jābūt 7,5, vai ne?
Es par ķīmiju neko daudz nezinu.
Ja man jāatzīstas, tad tikai to, ka es nezinu. Kas jādara pēc vielas (NaOH) pievienošanas, lai iegūtu MDA? Es gribu jautāt, vai jūs varat man pateikt?
- Language
- 🇧🇷
- Reaction score
- 30