- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 5
Sveiki puiši, Es ar savu draugu izmantoju šo Receptes, bet mums ar to bija dažas problēmas, Mums labi veicās līdz metilamīna solim. Bet aminācijā, izmantojot metilamīnu, šķīdums nemaina krāsu, kā norādīts instrukcijā (pirmajās stundās tas kļūst dzeltens, tad nav jūtamas izmaiņas pat 1 dienu!).
Pirmajos mēģinājumos mēs vienkārši ielikām refluksa kondensatoru, bet es izlasīju, ka korķis būtu labāks metilamīna ieslodzīšanai, tāpēc es pamēģināju arī to, un arī tas nedaudz uzlaboja krāsu, bet ne galīgo iznākumu,
vai to varētu būt izraisījusi metilamīna lielā gaistošība? Mēs uzturējām temperatūru zem 35' C un sadalījām metilamīna piedevu 3 līdz 4 porcijās 10 līdz 12 h laikā.
Tā rezultātā mūsu galaprodukts sasniedz tikai dažus gramus.
mūsu skala bija 25 g propio
Un mēs paši ražojam HBr, izmantojot PBr un H2SO4.
Pirmajos mēģinājumos mēs vienkārši ielikām refluksa kondensatoru, bet es izlasīju, ka korķis būtu labāks metilamīna ieslodzīšanai, tāpēc es pamēģināju arī to, un arī tas nedaudz uzlaboja krāsu, bet ne galīgo iznākumu,
vai to varētu būt izraisījusi metilamīna lielā gaistošība? Mēs uzturējām temperatūru zem 35' C un sadalījām metilamīna piedevu 3 līdz 4 porcijās 10 līdz 12 h laikā.
Tā rezultātā mūsu galaprodukts sasniedz tikai dažus gramus.
mūsu skala bija 25 g propio
Un mēs paši ražojam HBr, izmantojot PBr un H2SO4.