tāpēc šodien otrais mēģinājums.
Atkal problēmas ar p2np.
Tas pilnībā izšķīdināja , bet pēc tam, kad atstāju istabas temperatūrā, tas atkal kļuva putrains.
Pievienoju GAA, samaisīju uz karstas plīts, bet nekādi lieli panākumi (GAA ir pretīga smaka, kas ir ārkārtīgi iekļūstoša un ilgi saglabājas).
Amalgama bija laba, bet es pieļāvu lielu kļūdu! Pēc skalošanas es uz kolbas uzliku aizbāzni, lai bloķētu skābekli ( es biju uzvilcis lietusmēteli
, citus cimdus), tad es uzliku aizbāzni, un tas sūds gandrīz eksplodēja! izdalījās liels spiediens un augsta temperatūra. ( es biju nedrošs ievietot p2np, jo tas bija ļoti karsts), tāpēc es to ieliku aukstā ūdens vannā, lai nedaudz atdzistu.
Pēc tam es pievienoju p2np, bet bez imediatly mijiedarbības. tikai pēc intensīvas kratīšanas temperatūra paaugstinājās, kopumā es pavadīju apmēram stundu kratot, lai padarītu to karstu, lai atdzistu, ja es gribētu, es joprojām kratītu un dzesētu. ( daudz alumīnija palika aiz muguras). domāju, ka es palaidīšu garām vietu, kad ievietot p2np amalgamā.
Pievienoju alki šķīdumu un "vienu reizi samaisīju", reakcija bija vētraina (daudz burbuļu),
pēc 30 minūtēm: augšējais slānis joprojām veidojās, tāpēc es maisīju 3 reizes.
Vajadzēja 3 šāvienus (man ir trauksme, ja domāju par Hg).
Tagad esmu pidžos un nevēlos paskatīties ( tvaiki manos ērtajos pidžos, un tad eju gulēt ar to ....).
Jautājumi:
-Vai tas ir normāli, ka ārkārtīgi paaugstinās temperatūra (no amalgamas)?
-Ja es pievienotu p2np, temperatūra paaugstinātos vairāk no mijiedarbības ar amalgamu? / vai tas nav saistīts ar siltumu? ( p2np pievienošana)
- Joprojām esmu satraukts kā sūds par šiem Hg tvaikiem. es kopumā ieelpoju ne vairāk kā 5 reizes ( tvaikus, vai arī telpā / dārzā, kur tvaiki vēl bija),
vai kāds var man sniegt kādu informāciju, lai mani nomierinātu? ( es zinu, ka vislabāk ir Hg nelietot, bet tas nav iespējams, jo es iztērēju tik daudz naudas šai iekārtai/metodei (visu vajadzēja pirkt).
Sveiki