Kā jau KurtV teica,pētiet un vāciet informāciju, kur vien varat. Man ir slēpta kamera, kas redz, kā visi pasta dienesti rullē cauri, un tur, kur es esmu, mums ir vieni un tie paši kurjeri 6 dienas nedēļā, un viņi katru dienu kursē gandrīz tieši tajā pašā laikā. Iepazīstiet sevi ar šāda veida lietām, tad, ja pamanīsiet kaut ko, kas nav, tā varētu būt zīme. Es izmantoju dažādu kaimiņu adreses, bet es joprojām uzraugu visu, kas ir neparasts. Tomēr lauku apvidū ir vieglāk, ja kaut kas vai kāds neparasts traucas cauri. Reiz man bija sūtījums, kas ieradās ar 2 dienu kavēšanos "usps kavēšanās" dēļ, un tas, iespējams, nekas nebija, bet es pēc tam uz visiem gadījumiem sadedzināju šo adresi. Man ir arī viens cilvēks, kas pieņem sūtījumus par samaksu, un tam es sūtu visus lielākos pasūtījumus. Viņiem ir atlicis tikai tik daudz laika, lai dzīvotu, tāpēc, ciktāl tas attiecas uz viņiem, viņiem ir ļoti maz ko zaudēt, kamēr es viņiem dodu kādu no labumiem, viņi paliek laimīgi kā var būt. Es arī pazīstu puisi, kurš katru gadu novembrī decembrī strādā ar ups. Viņš palīdz vairākiem šoferiem piegādāt sūtījumus, un pagājušajā gadā viņš iepazinās ar foršu šoferi, kurš palīdz arī tagad. Dude ļauj viņam zināt, kad pasūtījums ir iesniegts, un šoferis sekos līdzi paketei ar konkrēto vārdu un adresi, skenēs to kā piegādātu un pēc tam aizvedīs to mājās, un dude pēc tam to paņems. Tā ir viena no labākajām piegādes metodēm, ko esmu redzējis, jo tā jūs 100% paliekat ārpus radara, un šoferim nav nekādu raižu. Ja paku apzags, viņam par to pateiks, jo tā atrodas viņa maršrutā, un paku nosūtīs uz nejauši izvēlētu vārdu un adresi viņa parastajā maršrutā, lai vispār nebūtu nekādas saistības ar kādu. Jums tikai jāpārliecinās, ka jūsu pārdevējs to nosūta, izmantojot šo konkrēto pakalpojumu, pretējā gadījumā kāds pa pastu saņems lielu pārsteigumu.