Question Piper Auritum. Jauns safrola avots

DarkMarlboro

Don't buy from me
Member
Reaction score
3
Vietā, kur dzīvoju, nav cita avota, kur iegūt safrolu, izņemot piper auritum, ar to, ka tas ir mēris un ir visur, ko jūs, puiši, domājat par mdma sintēzi no piper auritum eļļas, es attīrīju eļļu, kā parādīts streikā Total Synthesis, attīrīšana ar 28% ledus etiķskābi un graudu spirtu, tad destilēju. Vai ir vēl kaut kas, ko piebilst, vai kādi komentāri? Oksidēšana ar skudrskābi un ūdeņraža peroksīdu Es domāju veikt reducēšanu ar dzīvsudrabu un alumīniju, kādi piesardzības pasākumi man jāievēro?
Paldies par komentāriem.

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
64
Nezinu, vai esat redzējuši šo informāciju iepriekš. Tas ir gandrīz viss, ko jūs vēlētos zināt par MDMA. Pirmās 5-6 saites ir par dažādām safrola eļļas metodēm, un īpaši noderīga ir sadaļa Comprehensive Safrole FAQ.
Anyway, ceru, ka tas palīdz :
https://www.erowid.org/archive/rhodium/chemistry/index.html

2-79-790125

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
DarkMarlboro..................Vai nu man ir bullshit Sass, vai arī es domāju, ka Strīķes padoms par 28% ledus etiķskābi nav stabila metode. Vai esat to izmēģinājis ar panākumiem? Esmu mēģinājis vairākas reizes, un ir iegūti ārkārtīgi mazi safrola iznākumi. Turklāt visai etanola pievienošanas lietai, kā to raksta Strike, nav pat loģiskas jēgas. Mani interesē, kādas ir jūsu domas par šo tēmu šajā daudz vēlākajā laikā........