Lūk, mans pēdējais sasniegums, lai tas kristalizētos dabiski paša kristāla molekulārajā formā. Vairāk tīri neiespējami!!! ;-)
Izskatās roku darbs, bet ticiet man ir dabiski veidojas!
Ļoti jauks darbs. Kādu procesu jūs izmantojat, lai atdalītu melno darvai līdzīgo piemaisījumu? Pat uz sniegbaltiem kristāliem tas parādās turpmākajās pārkristalizācijās, un galaprodukts kļūst diezgan tumšs.
Viens no maniem ļoti agrīnajiem sintēzes darbiem, laikā, kad bija jēga ražot tikai šādas tīrības pakāpes produktu, taču ne pārāk daudz cilvēku to novērtē tādu, kāds tas ir.. diemžēl.
Tas bija pirms tam, kad es nodarbojos ar sintezatoriem no aizraušanās, kad mani ieslodzīja laboratorijās un lika taisīt purpura sūdus, bija vētraini.
Skaistākais MDMA, kādu jebkad esmu redzējis. Vai tas ir MDMA HCL? Kā jūs to padarāt tik caurspīdīgu, brālīt? Es varu padarīt MDMA HCL tīri baltu, tas nav grūti. Bet joprojām var panākt augstu caurspīdīgumu.
Es tos saucu par dziednieciskajiem akmeņiem, ja kādam rodas jautājums, es izmantoju Dh20 un gravitācijas atdalīšanas metodi, ko pirms kāda laika iemācījos, iedvesmojoties no JOR.
MDMA no 28578 iegūst tumšāk tumši brūnus vai gaiši dzeltenus kristālus, izmantojot al/hg gāzi
Kāda ir frebāzes:acetona attiecība. Jūsu filtrētajam izejas pulverim ir jābūt ļoti tīram, lai beigās pareizi iegūtu skaidrus kristālus, piemēram. Paldies