Ziniet, es nekad neesmu pat apsvērusi ideju par ekstrakcijas mehāniku, bet redzu, ka psilocīns ļoti labi šķīst etanolā un tikko šķīst ūdenī, tātad tā ir bāzes ekstrakcija, izmantojot spirtu, un acīmredzot tā būtu slikta ekstrakcijas šķīdinātāja izvēle (bāzei), tad ir psilocīns fosfāta esteris, tas šķīst ūdenī, tikko šķīst etanolā un ir stabils un veido kristālus saskaņā ar vairākiem ticamiem ziņojumiem.
Es pieņemu, ka fumerāts vai cits skābes sāls arī šķīst ūdenī un veido kristālus, kas būtu "taisna ekstrakcija uz skābi". Tas liek domāt. Skaidrs, ka pēc tam, kad esat veicis 2 ekstrakcijas ar etanolu, jūs gribētu vai nu neitralizēt fosfātu, vai veikt ekstrakciju ar ūdeni. Es vienmēr veicu ekstrakciju ar ūdeni 3. izvilkšanas reizē, un, kad tas nonāca uz spirtu, kad es tos apvienoju, tas radīja duļķainu, negaršīgu dubļu kokteili...
THEN THERE WAS THIS ONE TIME I came across a HUGE HAUL of big laughing gyms (Gymnopilus spectacles at the time, but there was recently a lot of genetic work done on the genus that I haven't read) which are active in the US and bruise green, but the European equivalent Gymnopilus junonius isn't active. Katrā ziņā es tolaik biju nabadzīgs, bet Gymnopilus ir bēdīgi rūgtas, tāpēc es tās izžāvēju dehidratatorā un veicu ūdens ekstrakciju 45 gramiem sausa ( ekvivalents 1 mārciņai svaiga), jo tiek ziņots, ka tās nav ļoti spēcīgas. Pirmo stundu es gulēju uz dīvāna un jutos tā, it kā man pa visu ķermeni būtu iedurts ar karstiem dakšiņiem, pirms man bija godīgs ceļojums, kas līdzvērtīgs 3-4 gramiem cubensis. Izmēģinājumu laiki, tie bija. NEDZĪVOJAMĀ kārtā man par psilocibīna sēnēm ir vairāk negatīvu nekā pozitīvu stāstu. Es tās pārāk daudz ļaunprātīgi izmantoju. Es tās lietoju otrdienās un sēdēju mājās, dzēru alu un skatījos televizoru. Pirmajā gadā, kad man veiksmīgi izdevās audzēt sēnes, es trīcēju droši vien 75 reizes. Es iesaku sēnes paturēt īpašiem gadījumiem, ne vairāk kā dažas reizes gadā.
Ekstrakcija noteikti ir pareizākais veids. Tā vietā, lai gaidītu stundu, sēnes parādās 20 minūšu laikā. Sēnēs ir daudz hitozāna, omāra bruņas. Kas ir grūti sagremojams un var izraisīt vēdera sāpes vai caureju, kas ir slikti, kad jūs esat ceļojumā. Neēst augļķermeņus (sporokarpus, kā daži saka) ir lielisks plāns. Daudzi cilvēki ir izmēģinājuši P.cubensis celmus, ko ir viegli kultivēt, bet thr spēcīgākas koksnes mīlošās sugas ir daudz cietākas un garšo briesmīgi. Tāpat kā ēst kaķu čurās mērcētus zariņus. Ir ļoti jāgrib, lai norītu dažus gramus šo dzērienu.