- Reaction score
- 3
Sveicinu kolēģus hivemindus!
Drīzumā es sāku savu metamfetamīna gatavošanas ceļojumu. man ir pieejami lielākā daļa nepieciešamo reaģentu, piemēram, efedrīns, pseid,
sarkanais p, metilamīns un p2p.Issue ir tas, ka man ir maz ķīmijas zināšanu, un tā būs mana pirmā sintēze.
tas ir izdarāms pilnīgam iesācējam un, ja jā, tad kuru sintēzes metodi jūs iesakāt?Vai jūs teiktu, ka racēmiskie ceļi - p2p ar p2p un p2p ir iespējami?
ar n-metilformamīdu ,,Leukarta reakcija" vai P2P ar NaBH4 reducēšanu būtu grūtāk, jo ar tiem man ir jāizmanto hirāls katalizators.
jo man ir vajadzīga pareizā stereohēmija - D-meth.Also would I need I need same equipment for all methods of
sintēzes metodēm, kā parādīts šajā rakstā:
vai tas nav nepieciešams efedrīna ceļiem?
Es būtu ļoti pateicīgs par padomu šajā jautājumā un par palīdzību sintēzes operācijas laikā.Es mēģināšu ierakstīt.
procesu un augšupielādēt šeit, jo ar video ir vieglāk mācīties.
PS: priekšroka dodama metodēm, kas dod vidēja/liela mēroga produkciju.
Drīzumā es sāku savu metamfetamīna gatavošanas ceļojumu. man ir pieejami lielākā daļa nepieciešamo reaģentu, piemēram, efedrīns, pseid,
sarkanais p, metilamīns un p2p.Issue ir tas, ka man ir maz ķīmijas zināšanu, un tā būs mana pirmā sintēze.
tas ir izdarāms pilnīgam iesācējam un, ja jā, tad kuru sintēzes metodi jūs iesakāt?Vai jūs teiktu, ka racēmiskie ceļi - p2p ar p2p un p2p ir iespējami?
ar n-metilformamīdu ,,Leukarta reakcija" vai P2P ar NaBH4 reducēšanu būtu grūtāk, jo ar tiem man ir jāizmanto hirāls katalizators.
jo man ir vajadzīga pareizā stereohēmija - D-meth.Also would I need I need same equipment for all methods of
sintēzes metodēm, kā parādīts šajā rakstā:
metamfetamīna sintēze no P2P, reducējot ar NaBH4. Vidēja mēroga.
Ievads. Es iepazīstinu BB auditoriju ar metamfetamīna sintēzes metodi 1-fenil-2-propanona (P2P) reducēšanai, izmantojot NaBH4. Šī metode ļauj iegūt lielas produkta partijas. Šīs metodes visgrūtāk risināmā problēma ir karstums, kas rodas eksotermiskās imīna reducēšanas reakcijas laikā...
chemforum.info
Es būtu ļoti pateicīgs par padomu šajā jautājumā un par palīdzību sintēzes operācijas laikā.Es mēģināšu ierakstīt.
procesu un augšupielādēt šeit, jo ar video ir vieglāk mācīties.
PS: priekšroka dodama metodēm, kas dod vidēja/liela mēroga produkciju.