25B-NBOME sintēze no benzaldehīdiem ar nitrometānu

Sue

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Domāju, ka runāju tikai pats ar sevi, bet šķiet, ka vieglāk būtu nitrostirēnu reducēt līdz 2,5 MO-PEA ar Zn un HCl...

WillD

Expert
Reaction score
1,054
Nē, Jūs nevarat izlaist nevienu soli, saņemot nepiesātinātu vielu vai zaudējot iznākumu. Etiķskābe ar cinku bezūdens apstākļos var darboties labāk. Ja vien jūs neņemat bezūdens HCl skābi.

Sue

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Paldies, jums būs jāmēģina hidrohlorīda vietā izmantot skābo skābi un jāskatās, kā tas darbojas...

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Jūs nemaz nerunājat ar sevi. Šis man ir ļoti interesants raksts, un es vācu savus krājumus, lai izmēģinātu. Man patīk ideja par tik spēcīgu psihedēliku! Es nekad nebūtu ar to rīkojies bezatbildīgi un mēģinājis to pasniegt kā skābi - tieši tas, manuprāt, šīs narkotikas sagrāva. Tas mainīja cilvēku skatījumu uz nbomām, kad cilvēki sāka mirt, jo prese gribēja tikai pikantu stāstu!
Es personīgi VĒLKAD lietoju tos atbildīgi un uzskatu, ka tie ir labi psihedēliķi! Arī 2cb lietošana pirmajā vietā būtu jauki, pieņemsim to godīgi. Iespējams, man nāksies nopirkt 1/2 kg 2,5-dmo benzaldehīda. (Burtiski tāpēc, ka es nevaru atrast nevienu, kam uzticos, lai pārdotu man mazāk par to!). Ar 2,5-dmo benzaldehīdu var pagatavot tik daudz dažādu lietu, tāpēc, lai gan līdz galaproduktam, pēc kura es tiecos, ir vairāk soļu nekā tad, ja es pirktu triptamīnu, fakts ir tāds, ka ar triptamīnu nevar pagatavot tik daudz lietu, kas mani interesētu tik daudz kā ar fenetilamīniem - tolerances apsvērumu dēļ es dodu priekšroku ļoti psihedēliskiem fenetilamīniem, nevis triptamīniem (kopumā - ir daži izņēmumi, tomēr ir daži).
Gotta love alibaba...

Sue

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Mēģiniet lasīt, varbūt tas jūs interesē?
SUPERPOTENTO SEROTONĪNA LIGANDU N-(HALOGENĒTO) BENZILANALOGU SINTĒZE
J. Chil. Chem. Soc., 59, Nº 3 (2014)

2003. gadā sākotnējie pētījumi ļāva secināt, ka N-2-
metoksibenzila aizvietošana ne tikai ar feniletilamīniem, bet arī ar
fenilizopropilamīni, triptamīni un 3-(2-aminoetil)-(1H,3H)
hinazolīn-2,4-dioni, kas saistīti ar tipisko 5-HT2 receptoru antagonistu
ketanserīnu, rada īpaši augstu afinitāti pret 5-HT2A receptoriem5.

Visiem, ko es pazīstu, 25I patīk vairāk nekā 25B un 25C, tas ir lielisks psihedēliķis un viegli iedarbojas uz prātu...

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
domāju, ka es varētu būt dzirdējis par šo darbu, man būs apskatīties.....

Es zinu, ka ķīmija pagaidām ir pāri manai galvai, praktiskā nozīmē.

Es joprojām mēģinu reducēt 3,4,5-TMONS, ko esmu izgatavojis, uz atbilstošo PEA. Vienreiz tas izdevās, izmantojot NaBH4/CuCl2 metodi, bet vēl nepietiekami, lai to izmantotu. Manā paraugu kolekcijā pašlaik ir vairāki dažādi nitrostirēni/nitropropēni, un es domāju, ka es strādāšu ar to, kura man ir visvairāk, līdz es to izdarīšu pareizi!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Jā. Var aizņemt vēl gadu tho 😂

tripeep

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Man ir grūtības iegūt 2-metoksibenzaldehīdu 4. solim, vai to var aizstāt ar 4-metoksibenzaldehīdu, vai ir ieteikums par citu savienojumu?

tripeep

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
@WillD Sveiks kungs, man ir problēmas ar 2-metoksibenzaldehīda iegūšanu 4. solim, vai to var aizstāt ar 4-metoksibenzaldehīdu, vai ir ieteikums par citu savienojumu?