Jūs nemaz nerunājat ar sevi. Šis man ir ļoti interesants raksts, un es vācu savus krājumus, lai izmēģinātu. Man patīk ideja par tik spēcīgu psihedēliku! Es nekad nebūtu ar to rīkojies bezatbildīgi un mēģinājis to pasniegt kā skābi - tieši tas, manuprāt, šīs narkotikas sagrāva. Tas mainīja cilvēku skatījumu uz nbomām, kad cilvēki sāka mirt, jo prese gribēja tikai pikantu stāstu!
Es personīgi VĒLKAD lietoju tos atbildīgi un uzskatu, ka tie ir labi psihedēliķi! Arī 2cb lietošana pirmajā vietā būtu jauki, pieņemsim to godīgi. Iespējams, man nāksies nopirkt 1/2 kg 2,5-dmo benzaldehīda. (Burtiski tāpēc, ka es nevaru atrast nevienu, kam uzticos, lai pārdotu man mazāk par to!). Ar 2,5-dmo benzaldehīdu var pagatavot tik daudz dažādu lietu, tāpēc, lai gan līdz galaproduktam, pēc kura es tiecos, ir vairāk soļu nekā tad, ja es pirktu triptamīnu, fakts ir tāds, ka ar triptamīnu nevar pagatavot tik daudz lietu, kas mani interesētu tik daudz kā ar fenetilamīniem - tolerances apsvērumu dēļ es dodu priekšroku ļoti psihedēliskiem fenetilamīniem, nevis triptamīniem (kopumā - ir daži izņēmumi, tomēr ir daži).
Gotta love alibaba...