- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 282
Un, ja jums ir pareizais metikationa stereoizomērs, vajadzētu būt iespējai veikt reducēšanu līdz d-metamfetamīnam tieši, pirms tam nesagatavojot (pseido)efedrīnu. Tam arī vajadzētu uzlabot kopējo iznākumu.
Tomēr, manuprāt, vislabākais veids būtu BMK -> P2P - reduktīvā aminācija ar (S)-(-)-α-metilbenzilamīnu un NaBH4 -> d-N-benzilamfetamīns -> debenzilēšana un monometilēšana vienā katlā ar Pd/C un paraformaldehīdu, ko veic kā CTH tipa reakciju ar formāta sāļiem kā ūdeņraža donoriem -> d-metamfetamīns.
Trūkums ir Pd/C augstās izmaksas, bet tas tomēr ir tā vērts, ņemot vērā produkta vērtību.
Tomēr, manuprāt, vislabākais veids būtu BMK -> P2P - reduktīvā aminācija ar (S)-(-)-α-metilbenzilamīnu un NaBH4 -> d-N-benzilamfetamīns -> debenzilēšana un monometilēšana vienā katlā ar Pd/C un paraformaldehīdu, ko veic kā CTH tipa reakciju ar formāta sāļiem kā ūdeņraža donoriem -> d-metamfetamīns.
Trūkums ir Pd/C augstās izmaksas, bet tas tomēr ir tā vērts, ņemot vērā produkta vērtību.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8
Tiešā veidā?
Kamēr es zinu, vajadzētu būt šādi:
Propiofenons->2-brompropiofenons->Efedrons->d-efedrons->d-ekspedicionālaisamīns->d-mets.
Vai ne?
Kamēr es zinu, vajadzētu būt šādi:
Propiofenons->2-brompropiofenons->Efedrons->d-efedrons->d-ekspedicionālaisamīns->d-mets.
Vai ne?
↑View previous replies…
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 282
Šajā gadījumā problēmu nav, jūs varat reducēt metkatjonu jeb efedronu līdz metam tieši, nav nepieciešams vispirms pagatavot efedrīnu. Un, ja efedrons ir pareizais stereoizomērs, jūs iegūsiet d-Meth.
propiofenons->2-brompropiofenons->Efedrons->hirālāizšķiršana, kam seko H3PO2/I reducēšana->d-Meth.
propiofenons->2-brompropiofenons->Efedrons->hirālāizšķiršana, kam seko H3PO2/I reducēšana->d-Meth.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 282
Es tikko sapratu, ka efedronam ir tendence uz ketoenola tautomēriju un, iespējams, tas šķīdumā racemizējas. Tas izklausās slikti, bet patiesībā jūs, iespējams, šeit esat pieķēries kaut kam patiešām veiklam. Tā kā jūs joprojām varat panākt, ka d-izomērs kristalizējas no šķīduma, jo, ja tas nav izšķīdināts, racēmizācija nenotiks. Un, kad d-izomērs ir izkristalizējies, jūs varat izmantot Viedmas nogatavināšanu vai līdzīgu metodi, un galarezultātā iegūsiet 100 % d-eferona sāli.
Un šo sāli pa porcijām varat iemest tieši H3PO3/I reakcijā, kur tā uzreiz reducējas līdz d-metam bez laika racēmizācijai, un to palīdzēs novērst arī stipri skābie apstākļi. Tas nozīmē, ka, atdalot d-, jūs nezaudēsiet nevienu produktu, viss tiks pārvērsts d-.
Un nē, tas nedarbojas metamfetamīnam vai amfetamīnam, tas darbojas tikai tādiem savienojumiem, kas racemizējas paši vai ko var racemizēties, pievienojot šķīdumam kādu vielu (īpaši spēcīgu bāzi vai tml.).
Un šo sāli pa porcijām varat iemest tieši H3PO3/I reakcijā, kur tā uzreiz reducējas līdz d-metam bez laika racēmizācijai, un to palīdzēs novērst arī stipri skābie apstākļi. Tas nozīmē, ka, atdalot d-, jūs nezaudēsiet nevienu produktu, viss tiks pārvērsts d-.
Un nē, tas nedarbojas metamfetamīnam vai amfetamīnam, tas darbojas tikai tādiem savienojumiem, kas racemizējas paši vai ko var racemizēties, pievienojot šķīdumam kādu vielu (īpaši spēcīgu bāzi vai tml.).
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8
Tātad tādā gadījumā, lai d-ephedrons būtu cietā daļā, man ir jāizmanto l-tartarīns, un es domāju, ka tā bija pārrakstīšanās kļūda, bet būtu H3PO2/I reducēšana.
Liels paldies par palīdzību.
Liels paldies par palīdzību.