Es zinu, ka šis ir vecs ieraksts, bet, ja kāds vēl pops par amfetamīnu, labs attaisnojums ir zāles Bupropions, tas ir pieejams kā antidepresants ar nosaukumu Wellbutrin. Vēl vieglāk dabūt Bupropions+Naltreksons kombinācija "hroniskas aptaukošanās ārstēšanai" vai smēķēšanas atmešanai, ar zīmolu MySimba.
@MadHatter
Gan nitroetānu, gan nitrometānu izmanto RC modeļos "nitro dzinējos", tas ir kaut kas par mazajām mašīnītēm vai kas tas tur ir, ar kurām cilvēki sacenšas, acīmredzot viņi meklē šo pastiprinātāju (acīmredzot tas tomēr laika gaitā iznīcina dzinēju?), faktisko degvielu acīmredzot izmanto modeļos mērogā 5:1 vai lielākā. Vislabāk būtu atrast vietu, kur var sacensties ar šīm lietām, un pievērsties tam kā hobijam, es deru, ka tas ir tāpat kā ar lodēm Eiropā... tev var nebūt atļaujas, bet, ja esi šaušanas kluba biedrs, nav problēmu dabūt lietu... Nitroetānu esmu redzējis uzskaitītu uz firmas nosaukuma NIPRON kā degvielas piedevu UN arī kā dzinēju tīrīšanas un atkaļķošanas līdzekli.. vairums nitro savienojumu varētu izmantot kā šķīdinātājus kāda dīvaina iemesla dēļ, es pieņemu..
@ metilamīns
Pesticīdu ražošana.. NMP šķīdinātāja ražošana... Daudzveidīgs pielietojums lauksaimniecībā..
Metilamīns pats par sevi varētu būt grūts uzdevums. Atkarībā no šķīdinātāja, ko izmantojat metilamīna šķīdināšanai, jūs iegūstat atšķirīgu savienojumu, tāpēc jūsu vietā es paskatītos, kā sauc metilamīna šķīdumus, un pēc tam, kam tie tiek izmantoti, iespējams, šādā veidā jūs iegūtu daudz plašāku sarakstu un no tā daudz vieglāk varētu izvēlēties sev attaisnojumu.