- Reaction score
- 9
Benzaldehīdu fermentācija... Izklausās tā, it kā visi to gribētu darīt, bet nekad to nedara. Un ir daudz tādu, kas meklē atbildes, kad nav neviena, kas spētu sniegt reālas atbildes. Tāpat kā ar jebkuru fermentāciju, viss ir atkarīgs no barotnes, rauga un temperatūras. Visas uzskaitītās sastāvdaļas ir nosvērtas un atšķaidītas ūdenī, lai pagatavotu 800 cm.
A barotne B barotne C barotne
PEPTONS 4,8g PEPTONS 4,8 Rauga ekstrakts 4,8g
NĀTRIJA PIRUVĀTS 49,3g SURKOSE 80g SURKROSE 80g
CITRIJA KALCIJA 8,4g CITRIJA KALCIJA 8,4g AMONIJA SULFĀTS 7,32g
MAGNIJA SULFĀTS 0,4g PH NEPIECIEŠAMA 4,5 A un B A un B KALCIJA DIHIDROGĒNA FOSFĀTS .8g
PH JĀBŪT 5,5
A barotne B barotne C barotne
PEPTONS 4,8g PEPTONS 4,8 Rauga ekstrakts 4,8g
NĀTRIJA PIRUVĀTS 49,3g SURKOSE 80g SURKROSE 80g
CITRIJA KALCIJA 8,4g CITRIJA KALCIJA 8,4g AMONIJA SULFĀTS 7,32g
MAGNIJA SULFĀTS 0,4g PH NEPIECIEŠAMA 4,5 A un B A un B KALCIJA DIHIDROGĒNA FOSFĀTS .8g
PH JĀBŪT 5,5
- Reaction score
- 43
Vai jūs varētu sīkāk izskaidrot pilnu procedūru un lietas, kas ir vieglāk saprotamas tādiem idiotiem kā es?
A vidējā ko tā. Sastāv no
Medijs B tas pats, kas iepriekš
C medijs tas pats, kas minēts iepriekš
un pilnīgu procedūru, kā ilgi atstāt katru barotni, kādā temperatūrā un tā tālāk, kā arī laicīgi un saprotami.
Es esmu pateicīgs par jūsu zināšanām un labprāt ražotu savu norefu.
A vidējā ko tā. Sastāv no
Medijs B tas pats, kas iepriekš
C medijs tas pats, kas minēts iepriekš
un pilnīgu procedūru, kā ilgi atstāt katru barotni, kādā temperatūrā un tā tālāk, kā arī laicīgi un saprotami.
Es esmu pateicīgs par jūsu zināšanām un labprāt ražotu savu norefu.
↑View previous replies…
- By azides
Manā galvā, laigan cilvēki to, iespējams, ir darījuši agrāk, es esmu pārliecināts, ka cilvēki zināja, ko viņi dara. Vai arī es to nepareizi saprotu un nav no kā baidīties... katrā ziņā neuzmanīgam pētniekam nevajadzētu pat strādāt ar cianogēnazīdu, cianogēnbromīdu vai ko tamlīdzīgu, bet nekad nevar zināt, ko muļķi uztaisīs. Par šo savienojumu literatūrā ir aptuveni simts atsauču, no kurām labs procents ir teorētiskas un skaitļošanas. Lielākā daļa pārējo ir fizikālās ķīmijas darbi, kuros pētīta tā sadalīšanās un reaģētspēja. Jūs sastapsiet dažus darbus, kuros tas patiešām tiek izmantots kā reaģents sintēzē, bet, manuprāt, tos var saskaitīt uz pirkstiem, kas ir laba iespēja atgādināt sev, kāpēc tie visi joprojām ir piesaistīti.
https://www.science.org/content/blog-post/things-i-won-t-work-cyanogen-azide
Es iedomājos, ka kāds vrak mazāk izvairās no ūdens un spēcīgām skābēm, kas var izraisīt hidrazīnskābes veidošanos, kura ir ļoti toksiska, gaistoša un sprādzienbīstama. Bet jūs zināt, es tikai domāju skaļi...
https://www.science.org/content/blog-post/things-i-won-t-work-cyanogen-azide
Es iedomājos, ka kāds vrak mazāk izvairās no ūdens un spēcīgām skābēm, kas var izraisīt hidrazīnskābes veidošanos, kura ir ļoti toksiska, gaistoša un sprādzienbīstama. Bet jūs zināt, es tikai domāju skaļi...