Question Kāda ir vannas sāļu (4-MMC,MDPV un bk-MDMA) vairumtirdzniecības cena par kg Eiropas tirgū?

antrax

Don't buy from me
Resident
Reaction score
57
Vai kāds zina precīzu šo vannas sāļu vairumtirdzniecības cenu par kg Eiropas tirgū?
Paldies visiem! ;)

Antihero999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Es pārdodu KU kristālu, 1100usd par kg, atlaide liela apjoma pasūtījumam

View previous replies…

NinjaFlakkaZombie

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
man vienalga, cik tas maksā, kamēr pārdevējs man precīzi nepasaka, kas tas ir, ko viņi pārdod kā KU kristālu, es to neskaršu. tas ir ļoti aizdomīgi, ka viņi nekad nesniedz tiešu atbildi. vienkārši pastāstiet, kas tas ir, ja tas ir tas, ko es domāju, ka tas ir, tad, protams, mani tas interesē. bet, kad es to saņemšu un tas būs atkritumi vai es to paņemšu un sākšu redzēt rozā ziloņus, es būšu daudz vairāk sašutis, nekā tad, ja jūs man būtu pārdevis miltus

Jessee

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
1
euthylone

tetr00

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Es īsti nedomāju, ka kādreiz ir bijis reāls pieprasījums pēc metilona, parasti to vienkārši presē un pārdod kā ecstacy. Lielākā daļa cilvēku pat nezina, ka tas eksistē...

View previous replies…

quiteintricate

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
es nedomāju, ka jūs varat vienkārši nospiest metilonu un pasniegt to kā MDMA. tās ir ļoti atšķirīgas, un metilonam ir nepieciešams vairāk nekā divreiz lielāks devas daudzums salīdzinājumā.

Alton Bregman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Esmu izmēģinājis metilonu un MDMA (abi kristālu veidā). Un es dodu priekšroku Metilonam.

• Like
Reactions: vis