Paldies par sniegto informāciju! Jā, varētu būt, ka es precīzi neatceros, kāds numurs bija rakstīts uz maisiņiem, kuros bija šādi RC..
Tikai neliels, mazs skaitlis noteikti varētu radīt lielu atšķirību!
tad droši vien man bija 2c-t-2. Domāju, ka pat lietoju lielāku devu, jo vairāk kā 1 stundu nejutu nekādu efektu, tāpēc arī otru... Jaunībā mēs visi darām muļķības
man ļoti patīk tavs Nickame hehe.. SANDOZ ir labākais zīmols, kas taisa tādas pārsteidzošas komercreklāmas un visi viņu farmācijas produkti, kas tiek ļaunprātīgi izmantoti (piemēram, Oxy, fent plāksteri) - "brīnumainā kārtā" tieši tie ir vispiemērotākie šādiem lietojumiem.
Oxy sandoz: tas nolobās kā prezervatīvs, apvalks nav pielīmēts uz tabletēm
Tad pietiek maigi nospiest, ka tabletes kļūst par smalku pulveri, noņemot visu ER.
Palīgvielas ir ļoti neitrālas, padarot to par mazāk nepatīkamu oxy, ko šņaukt, un burvīgi ar PH praktiski jau labi IV.
Plāksteri bija visaugstākā līmeņa: pirms viņi bija spiesti no likumiem likt dermapatch "anti-abuse" gela maisiņa vietā, Sandoz pievienoja šādam gelam, parasti vienkārši izspiežot un smēķējot... saldinātāju iekšpusē!!! lai smēķēšanas pieredze būtu vislabākā
kāds iemesls, kāpēc viņiem derma plāksterim būtu jāliek saldinātājs citādi??
rūpēties