Nu tas, protams, ir subjektīvi, daži uzskata, ka racēmīna ķermeņa uzbudinājums ir eiforisks. Tiem, kam ir nosliece uz trauksmi, racemic papildu epinefrīns liek justies pārāk uzbudināti, lai justos komfortabli. Adderall ir aptuveni 75 % dekstro sāļu. Adderall sastāvā ir 4 sāļi, no kuriem 2 ir dekstro (25% x 2) un 2 racēmiskie (12,5% x 2), tātad 75%. Tomēr sāļi atšķiras pēc tā, cik daudz tajos ir faktiskā amfetamīna, salīdzinot ar neaktīvo sāli. Tas būtu liels pārkāpums, ja adderall sastāvs būtu jebkādā veidā orientēts uz konkrētu iedarbību. Tas ir dīvains sastāvs ir līdz šim 3. adderall versija. Tā formulējums tiek mainīts, lai iegūtu amerikāņu patentus. 25 % nav skaitlis, kas varētu rasties, pamatojoties uz testēšanu katram no 3 sāļiem, tas ir vienkārši ērti.
Es domāju, ka, ja kādu dienu kāds aizstātu jūsu adderall ar līdzvērtīgu metamfetamīna devu, jūs nemanītu, ka kaut kas nav kārtībā, izņemot to, ka ilgums ir atšķirīgs. Domāju, ka, smēķējot vai injicējot lielas neklīnisku zāļu devas, atšķirības būtu redzamākas. Bet es labprāt ņemšu vai nu savstarpēji mainīgi, un esmu devis to citiem, nesakot viņiem, kas kurš, un viņi nepamana. Lai padarītu adderall, jūs vienkārši izolētu dextro no dažiem freebase sāls pusi no atgūtā dextro viena sāls, pusi otra. Tas pats attiecas uz jūsu neskarto racēmisko, tad apvienojiet 4 sāļus vienādā masā. Atšķirīgie sāļi uzsūcas atšķirīgi, bet viss galu galā tik un tā beidzas ar freebāzi, tāpēc, ja jūs patiešām vēlaties izgatavot precīzu adderalu, jums vienkārši jāatrod faktiskais freebāzes daudzums katrā sālī, kas jums dos reālo D:L attiecību.