- Reaction score
- 2
Mój pomysł:
1. Rozpuść lek w ilości suchego metanolu (lub podobnego rozpuszczalnika) równej 5% lub mniej masy substratu.
2. Rozłóż podłoże płasko i nałóż roztwór równomiernie za pomocą zakraplacza, strzykawki lub butelki z rozpylaczem (jeśli można to zrobić bezpiecznie).
3. Wymieszaj materiał łyżką i wysusz w temperaturze pokojowej, od czasu do czasu mieszając.
4. Po wyschnięciu wymieszaj swoje rzeczy za pomocą moździerza i tłuczka lub blendera, nie powinno być więcej niż w połowie pełne, nie rób tego w większych partiach.
Gotowe. jaka jest Twoja opinia?
1. Rozpuść lek w ilości suchego metanolu (lub podobnego rozpuszczalnika) równej 5% lub mniej masy substratu.
2. Rozłóż podłoże płasko i nałóż roztwór równomiernie za pomocą zakraplacza, strzykawki lub butelki z rozpylaczem (jeśli można to zrobić bezpiecznie).
3. Wymieszaj materiał łyżką i wysusz w temperaturze pokojowej, od czasu do czasu mieszając.
4. Po wyschnięciu wymieszaj swoje rzeczy za pomocą moździerza i tłuczka lub blendera, nie powinno być więcej niż w połowie pełne, nie rób tego w większych partiach.
Gotowe. jaka jest Twoja opinia?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 1
czy w ten sposób można wyciąć 100% alprazolamu, aby każda pigułka miała równą ilość, chcę dostarczyć 2/3 mg na pigułkę, czy możesz mi podać dokładne kroki i potrzebny sprzęt i czy to zadziała dla xtc / alprazolam / fentanal...... proszę o podanie szczegółowych kroków jeszcze 1 raz
#redukcja szkód
#redukcja szkód
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 0
Czy z podobnym przewodnikiem: rozpuszczony nitazen z manitolem w rozpuszczalniku, bardzo dobrze wymieszany i umieszczony w piecu +60C w celu odparowania, ale nie odparowuje, po 24 godzinach w piecu tworzy dwie warstwy - pomarańczową ciecz na górze i proszki na dole. Co należy zrobić z tą warstwą? po prostu wypompować wężem? dlaczego nie odparowuje?