- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 37
Jedna dość ważna rzecz dotycząca czeskiego pervitinu, który wykorzystuje toluen. Na czeskich ulicach można dostać 90% mokrych rzeczy zawierających toluen. Daje to efekt "szybkiego rozgrzania" podczas aplikacji. Z odłamkami metamfetaminy czujesz "szczypanie" z powodu HCL. Czeski pervitin zawiera również wiele niezrównoważonych resztek (tutejsi producenci nie dbają o czystość) ... takich jak jod, a czasem kwas z ogniw baterii. (To może zaszkodzić życiu!)
+Często można też znaleźć "przegrzane brązowe gówno", które może utrzymać cię przez długi czas...
W czeskim pervitinie nie chodzi o czystość, ale i tak można poczuć się szybciej niż przy metamfetaminie 90%+.
Czysta meta jest gładka. Pervitin jest jak ostry papier ścierny.
Brałem wiele rodzajów mety. Czeskie gówno jest bardziej szalone i niebezpieczne.
Czescy narkomani zwykle nie chcą czystych kryształów, ponieważ nie czują się dobrze.
Mam teraz Crystal z Holandii, kumple mają za mało...
+Często można też znaleźć "przegrzane brązowe gówno", które może utrzymać cię przez długi czas...
W czeskim pervitinie nie chodzi o czystość, ale i tak można poczuć się szybciej niż przy metamfetaminie 90%+.
Czysta meta jest gładka. Pervitin jest jak ostry papier ścierny.
Brałem wiele rodzajów mety. Czeskie gówno jest bardziej szalone i niebezpieczne.
Czescy narkomani zwykle nie chcą czystych kryształów, ponieważ nie czują się dobrze.
Mam teraz Crystal z Holandii, kumple mają za mało...
- Reaction score
- 3
Również pervitin jest marką mety używanej przez wehrmacht
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 37