- Reaction score
- 3
Jestem w tym początkujący, czy mogę przygotować własny psychodelik, taki jak psilocybe, LSD, mdma? coś takiego
↑View previous replies…
HIGGS BOSSON
Expert
- Reaction score
- 708
Najprostszymi psychodelikami do syntezy są meskalina i TMA.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
Interesujące, nigdy nie przyglądałem się syntezie meskaliny, ale trochę dziwne, że jest to najprostszy psychodelik do zrobienia, że nie widać go zbyt wiele u ulicznych dealerów.
Odkryłem, że meskalina jest jedną z najtrudniejszych cząsteczek do zdobycia. Szczerze mówiąc, nie mogłem jej znaleźć 10 lat temu, więc zacząłem uprawiać i zbierać aktywne kaktusy. Mam całkiem chory ogród kaktusów i nieskończone zapasy mojego ulubionego leku.
Zakładam, że skoro jest to najprostszy psychodelik, to jego pozyskanie jest dość trudne, co czyni go rzadszą substancją?
Odkryłem, że meskalina jest jedną z najtrudniejszych cząsteczek do zdobycia. Szczerze mówiąc, nie mogłem jej znaleźć 10 lat temu, więc zacząłem uprawiać i zbierać aktywne kaktusy. Mam całkiem chory ogród kaktusów i nieskończone zapasy mojego ulubionego leku.
Zakładam, że skoro jest to najprostszy psychodelik, to jego pozyskanie jest dość trudne, co czyni go rzadszą substancją?