Jakie są ramy czasowe dotyczące próbek dla tych, którzy je otrzymali? Preferowany odbiorca próbek z USA. To był zły tydzień, więc wszelkie nadchodzące wiadomości na następny miesiąc byłyby warte przeczytania, aby wywołać uśmiech na mojej twarzy. Do diabła, w tej chwili nawet komentarz i odpowiedź na ten post sprawiłyby, że poczułbym się mniej samotny. Nie martw się.... To tylko babskie sprawy....
Dokładamy wszelkich starań, aby jak najszybciej dostarczyć próbki Nie jesteś też sam Ciesz się naszą społecznością, czekając na swoją własną słodką rzecz.
Otrzymałem dzisiaj moją próbkę 4-mmc i jest epicka! Lepsze niż wtedy, gdy robiłem to w 2010 roku, rzeczy, które otrzymywałem, były oczywiście zmiażdżone, ponieważ są to duże kryształy w kolorze żółtym / brązowym. Zaraz po otwarciu torby ten zapach, choć śmierdzi kocimi szczynami, przywołał wspomnienia. Zrobiłem linię 100 mg i brzęczę!!! Będę miał więcej i jestem w 100% pewien, że nic nawet zbliżonego do tego nie jest tutaj. Dziękuję chłopaki. 1 miłość, pokój i jedność