- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 10
- Deals
- 1
Zdravim Vas
- Language
- 🇸🇰
- Reaction score
- 7
- By filipian67
-
08 Oct
Cześć Spiritus, witaj... nie krępuj się przedstawić na ...., abyśmy mogli zacząć budować strukturę tematów, które tutaj rozpoczniemy
↑View previous replies…
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
modafen lub nurofen lub paralen grip the green one zawierają pseudoefedrynę Zrobiłem to najłatwiejszym sposobem, przynajmniej dla mnie, jest "straight to E" google wpisz "straight to E erowid" i kliknij pierwszy link potrzebujesz benzyny technicznej acetonu toluenu wszystko dostępne w farbie jest metoda w której musisz użyć kwasu solnego aby osiągnąć neutralne PH w warstwie wody jest to skomplikowane ponieważ możesz nadpisać PH a następnie dodać wodorotlenek sodu i jest to pieprzony bałagan ale straight to E jest łatwiejsze łączysz to wszystko i odparowujesz ale uważaj podczas odparowywania jest to bardzo łatwopalne. latkes należy robić najlepiej na zewnątrz na podwórku i zdmuchiwać opary wentylatorem doświadczyłem eksplozji i dużego pożaru, kiedy robiłem około 100g pseudo na raz w dużej szklance jansky miałem około litra tych chemikaliów i kiedy ładowałem ręczny wentylator opary zebrały się, kiedy przyłożyłem do niego wentylator i włączyłem go, powstała iskra i zapaliła się wtedy bądź bardzo ostrożny wyraźnie metoda HCL po kroplach na PH7 jest bezpieczniejsza.
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
Zgadzam się, że metoda pseudofosforu jest obecnie bardziej skomplikowana, ponieważ fosfor nie jest już tak łatwy do zdobycia jak kiedyś, a jedynym sposobem na uzyskanie RP (czerwonego fosforu) jest zeskrobanie go z pudełek zapalniczek, Jod nie jest problemem ale zdobycie pseudo żeby jeździć od apteki do apteki myślę że niesie za sobą ryzyko ktoś może zauważyć że chodząc częściej do apteki przyszłość to meta z P2P tylko nie wiem jak jest z jakością ogólnie wiadomo że meta z P2P jest jakoś słabsza od mety z pseudo
- Reaction score
- 43
D-met zawsze będzie po prostu D-metem, bez względu na to, jak został zsyntetyzowany. p2p meth produkuje racemiczną metę 50%L-met50% D-met, więc po syntezie musisz rozdzielić izomery. Studiuj, pytaj na forum, jest tam wielu bardzo pomocnych ludzi, którzy wyjaśnią przewodnik po właściwej ścieżce. Cokolwiek robisz, pamiętaj, aby nie sprzedawać narkotyków w SK. Dobra rada
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 10
- Deals
- 1
To była odpowiedź, której szukałem i dokładnie to, czego potrzebowałem. Dziękuję bardzo
- Reaction score
- 0
- Reaction score
- 0
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94