Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Jak długo trwa uzyskanie 10 kg siarczanu amfetaminy?

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
686
Deals
65
@G.Patton To może być przełomowe dla naszego laboratorium, ponieważ pracujemy już z dokładnie tymi chemikaliami i zbudowaliśmy nasz łańcuch dostaw wokół tej trasy, czy jest dostępnych więcej informacji na temat tej trasy?

Jeśli opisana wydajność i ramy czasowe są realistyczne, uważamy, że ta trasa może produkować amfetaminy znacznie szybciej niż synteza amfetaminy w jednym garnku z P2NP z NaBH4/CuCl2 (skala 1 kg).

Podczas gdy są członkowie forum, którzy wykonali tę trasę z ładunkami 1 kg - 2 kg, my pracujemy z 500 g P2NP na każdy ładunek, w 20-litrowym reaktorze. Dzięki tej technice możemy ukończyć dwa ładunki po 500 g w ciągu 10 godzin (w tym przygotowanie i czyszczenie sprzętu).

Zakładając, że ta nowa trasa może osiągnąć obsługę 15 kg P2NP (Teoria: 15 kg P2NP równa się 13,275 l wolnej bazy, równa się 9,558 kg siarczanu) w ciągu 33,5 godziny, oznacza to, że ta trasa wyprodukuje 1 l wolnej bazy w 22,33% czasu, który zajmujemy przy innej trasie i ładunkach 500 g, innymi słowy, można powiedzieć, że ta trasa jest 4,47 razy szybsza niż trasa na mniejszą skalę.
Jeśli ktoś byłby w stanie załadować 2 kg P2NP na raz za pomocą syntezy amfetaminy One-pot z P2NP z NaBH4/CuCl2 (skala 1 kg ) w ciągu 6 godzin (zakończenie syntezy), co jest teraz tylko szacunkiem, wyżej opisana trasa nadal zajmowałaby tylko 74,44% czasu potrzebnego na syntezę amfetaminy One-pot z P2 NP z NaBH4/CuCl2 (skala 1 kg).

Aby to zobrazować: W ciągu 20 dni pracy (zespół wielu osób) powyższa trasa może wyprodukować 79,25 wolnej bazy (64,47 kg siarczanu) z jednego 100-litrowego reaktora, podczas gdy 20-litrowy reaktor, który jest ładowany dwa razy dziennie (ładunki 500 g), wyprodukowałby tylko 17,7 l wolnej bazy (14,4 kg siarczanu) w tym samym czasie.
(Obliczam to dla 20-litrowego reaktora, ponieważ właśnie tego używam, a także w skali, której używa wiele innych osób na forum).

Ponownie, uważam, że jest to przełomowa metoda i może pomóc producentom amfetaminy z tego forum wznieść się na nowe wyżyny tylko ze względu na korzyści ekonomiczne, jakie przynosi ta metoda!

W każdym razie, jest kilka brakujących informacji dla chemików noobów takich jak ja :D

Czy są informacje na temat ilości IPA?
Ponadto, w przeciwieństwie do innej trasy, nie będzie tu używany DH2O?

Czy stosunek P2NP:NaBH4 będzie taki sam jak w przypadku syntezy w jednym naczyniu za pomocą P2NP, NaBH4, CuCL2? Stosunek ten wynosiłby 1:1,739 kg

Czy stosunek będzie taki sam? 0,105 kg CuCL2 rozpuszczonego w XX litrach DH2O na każdy kilogram P2NP?

Czy ten krok zostanie wykonany poprzez dodanie 25% roztworu NaOH?
Jeśli tak, jaka jest idealna ilość do dodania?

Zakładamy, że zostanie to wykonane przy użyciu odpowiedniej ilości IPA, tak samo jak w przypadku drugiej metody.
Jaka jest zalecana ilość?

Ta część jest oczywiście jasna

Z góry dzięki za udostępnienie tej trasy!

Pozdrowienia z piekła rodem,

Gordon

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
307
13,xxx litra wolnej zasady amfetaminy da ponad 17 kg siarczanu amfetaminy (72% zasady, 28% kwasu w/w) nie mniej niż 10 kg.
Byłoby to przy 100% wydajności, co jest nierealne. Ale przy wydajności 70% nadal masz 12 kg siarczanu i uważam, że 70% powinno być w zasięgu.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,341
Deals
1
Nie mogę odpowiedzieć z całą pewnością. Syntezę trzeba dostosować na miejscu. Myślę, że nie mniej niż 50 L mieszaniny IPA/Woda. I tak, warto użyć wody destylowanej, ale można też użyć przefiltrowanej wody z kranu.
Tak i dla innych odczynników również.

Myślę, że około 20L

View previous replies…

lalosalamanca84

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Tak, szukałem całą noc... znalazłem BMK i zhydrolizowałem go (p2np w tym przypadku wybrzeże około 120 $) i znalazłem NaBH4 w cenie 30-60 € za 1 kg ... 💪🏻👍🏻 teraz muszę tylko obliczyć, ile odczynników umieścić w reaktorze 100L... nie jest to takie samo obliczenie jak praca z 1 kg p2np ....

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
686
Deals
65
Myślę, że możesz po prostu pójść tą drogą:

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/one-pot-amphetamine-synthesis-from-p2np-with-nabh4-cucl2-1kg-scale.70/

Możliwe jest przeprowadzenie 50% tej skali w reaktorze 20L, dlatego powinno być możliwe załadowanie 2,5kg P2NP do reaktora 100L. Można po prostu przeskalować odczynniki tej trasy o współczynnik 2,5, ale ta trasa niekoniecznie jest najlepsza dla reaktora 100L.

Trasa wspomniana tutaj w głównym poście prawdopodobnie działa, ale brakuje pewnych informacji.

Praca z innymi metodami z pewnością zapewni lepszą wydajność, myślę, że możliwe jest wytworzenie 10-20 kg siarczanu w reaktorze o pojemności 100 l, przy użyciu właściwej trasy na dużą skalę.

lalosalamanca84

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
tak, rozumiem, nie oczekuję ściśle 10 kg... chcę tylko zrobić maksimum możliwe na reaktorze 100 L (jeśli to będzie 2 litry freebase jest ok, jeśli może być 5-6 super) tylko obliczenia dla reaktora 100 L potrzebuję 👍🏻

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
686
Deals
65
Możesz użyć linku, który ci wysłałem i pomnożyć go przez 2,5, jeśli jesteś biegły w tej syntezie :) Oznacza to, że używałbyś 2,5 kg p2np zamiast 1 kg i skalowałbyś wszystkie inne odczynniki w tym samym stosunku.

Jeśli nie masz odpowiedniego chłodzenia, zaleca się załadowanie maksymalnie 2 kg P2NP, ponieważ reakcja może być dość ciężka.

lalosalamanca84

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Jeśli

Gdzie można znaleźć wideo z wyjaśnieniami krok po kroku, jak zrobić 10 L wolnej zasady amfetaminy w szklanym reaktorze 100 L ... jeśli ktoś może mi pomóc ... tnx 👍🏻