- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Dobra, zrobiłem teraz wiele eksperymentów i mogę powiedzieć, że jeśli podgrzejesz kokainę powyżej 70 ° C, złamiesz ją. Ale jeśli utrzymasz temperaturę poniżej 60°C, możesz znacznie przyspieszyć suszenie. Np. mogę zrobić płukanie acetonem w ciągu kilku minut. Rezultat będzie wygodny do spożycia. Ważną częścią jest to, że wciąż mokry aceton z wysuszonego filtra należy umieścić w kruszarce na płycie grzewczej. Ciągle steruj i miażdż kryształy, aż nic nie będzie w stanie przykleić się do zlewki.
Próbowałem płukać etanolem w temperaturze 70°C i uzyskałem prawie nieaktywny proszek. Więc dwie teorie. Wygląda na to, że kokaina i etanol reagują ze sobą w temperaturach powyżej 70 ° C i tworzą coś nieprzyjemnego lub część hcl pęka. Ktoś wie dlaczego? Czy mój produkt może być cięty za pomocą cukru?
Próbowałem płukać etanolem w temperaturze 70°C i uzyskałem prawie nieaktywny proszek. Więc dwie teorie. Wygląda na to, że kokaina i etanol reagują ze sobą w temperaturach powyżej 70 ° C i tworzą coś nieprzyjemnego lub część hcl pęka. Ktoś wie dlaczego? Czy mój produkt może być cięty za pomocą cukru?
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,857
- Deals
- 1
Jeśli chcesz przyspieszyć suszenie, użyj próżni. Twoja kokaina będzie w 100% bezpieczna i zdrowa =) Etanol i aceton bardzo dobrze rozpuszczają chlorowodorek kokainy.
Nie są. Wypłukujesz czystą kokainę HCl i zostawiasz trochę zanieczyszczeń na filtrze.
Nie są. Wypłukujesz czystą kokainę HCl i zostawiasz trochę zanieczyszczeń na filtrze.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 1
zamiast podgrzewać c na płytce podgrzej płytkę do 70, wyjmij ją, nie spiesz się, włącz odcinek breakin bbad, może ogol głowę, zapuść brodę, a potem przyklej kokę do gorącej płyty