- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
350, spróbuj 400 gramów zobaczysz jak się rozgrzeje, gramów na 10L. Pamiętam, że musiałem wypełnić worek folią aluminiową do około 2/3 białego wiadra 25L/30L z pokrywką. To było mimo wszystko za dużo folii, trzeba mniej ale trzeba sprawdzić ile mniej zapomniałem gramów. na 200L beczkę, można też użyć 100 to nie pójdzie w górę.
Jak chcesz wyłapać opary metyloaminy to wlej do kanistra HCL a potem do wody.
10L stało się 12L z ph 12 z BMK (freebase meth)
Reakcja szaleje tylko wtedy, gdy używasz alu z supermarketu, kup alu ze sklepów sisha lub ze sklepów laboratoryjnych, które są GĘSTSZE.
Psst zamień rtęć na galium, łatwe odświeżanie i możesz wydestylować wszystkie związki i użyć ponownie, a także nietoksyczne i bardzo łatwe reaktywowanie za pomocą HCL 37 i rekrystalizacji.
Jak chcesz wyłapać opary metyloaminy to wlej do kanistra HCL a potem do wody.
10L stało się 12L z ph 12 z BMK (freebase meth)
Reakcja szaleje tylko wtedy, gdy używasz alu z supermarketu, kup alu ze sklepów sisha lub ze sklepów laboratoryjnych, które są GĘSTSZE.
Psst zamień rtęć na galium, łatwe odświeżanie i możesz wydestylować wszystkie związki i użyć ponownie, a także nietoksyczne i bardzo łatwe reaktywowanie za pomocą HCL 37 i rekrystalizacji.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 32
- By googie
Czy należy przygotować gal w postaci chlorku, czy też można użyć azotanu? Widziałem kilka artykułów na temat redukcji galu. Czy ktoś tego próbował? Byłoby wspaniale nie mieć do czynienia z takimi toksycznymi oparami, a następnie utylizacją odpadów.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
Niech gal reaguje z HCL (w roztworze wodnym). Zniknięcie galu oznacza przekształcenie go w chlorek.
Następnie zamrozić go acetonem w celu usunięcia zanieczyszczeń lub wygotować do sucha.
Następnie zamrozić go acetonem w celu usunięcia zanieczyszczeń lub wygotować do sucha.