- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 25
Witam wszystkich.
W końcu podjąłem decyzję i postanowiłem rozpocząć naukę chemii (głowa już mnie boli)
Poszedłem i wybrałem następujące
1) Chemia organiczna jako drugi język (wszystkie 4 wydania).
2) techniki dla laboratorium chemii organicznej
3) udemy i inne różne metody nauczania online
Teraz moim ostatecznym celem jest stworzenie własnych składników aktywnych do tabletkowania
Takich jak dekstroamfetamina, oksykodon, hydrokodon i kilka innych, które w tej chwili mi umykają.
Wierzę, że klienci powinni otrzymywać dokładnie to, co zamawiają.
Jeśli to nie zadziała, myślę o powrocie na studia farmaceutyczne.
Każda pomoc byłaby bardzo mile widziana.
Staram się usprawnić moją edukację, więc wszelkie tematy lub techniki, które powinienem zaszczepić w moim mózgu, byłyby bardzo pomocne.
Dziękuję za poświęcenie czasu ze swojego zajętego życia, aby mi pomóc.
P.S. Nie mam nic przeciwko prowadzeniu badań i jestem gotów włożyć w to pracę. Więc może link lub inne książki, które pomogą, daj mi znać.
T
W końcu podjąłem decyzję i postanowiłem rozpocząć naukę chemii (głowa już mnie boli)
Poszedłem i wybrałem następujące
1) Chemia organiczna jako drugi język (wszystkie 4 wydania).
2) techniki dla laboratorium chemii organicznej
3) udemy i inne różne metody nauczania online
Teraz moim ostatecznym celem jest stworzenie własnych składników aktywnych do tabletkowania
Takich jak dekstroamfetamina, oksykodon, hydrokodon i kilka innych, które w tej chwili mi umykają.
Wierzę, że klienci powinni otrzymywać dokładnie to, co zamawiają.
Jeśli to nie zadziała, myślę o powrocie na studia farmaceutyczne.
Każda pomoc byłaby bardzo mile widziana.
Staram się usprawnić moją edukację, więc wszelkie tematy lub techniki, które powinienem zaszczepić w moim mózgu, byłyby bardzo pomocne.
Dziękuję za poświęcenie czasu ze swojego zajętego życia, aby mi pomóc.
P.S. Nie mam nic przeciwko prowadzeniu badań i jestem gotów włożyć w to pracę. Więc może link lub inne książki, które pomogą, daj mi znać.
T