Przeskakując komentarz dotyczący ekstrakcji, choć jest on bardzo interesujący i zwięzły, to najciekawsze są komentarze dotyczące negatywnych skutków spożywania grzybów. Jak wspomniałem, jedzenie grzybów jest drogą, aby chcieć czystego związku, wierzę, że synteza jest drogą do tego.
Zjadłem tak wiele grzybów, że myśl, nawet gdy piszę, wywołuje u mnie wymioty i mdłości, moim sposobem na obejście są suszone owoce sproszkowane na drobno i zapakowane w podwójne czapki zerowe, z których każda mieści od grama do 0.7 g. nie ma bezpośredniego smaku, a drobny proszek szybko reaguje, nawet to ma smak grzybowy, będąc chorym na wszystkie dolegliwości, których nie chcesz potknąć się o kulki.
Moje grzyby to czapki wolności notorycznie silne, a P.cyans falista czapka to kolejny silny grzyb. Kapelusze Liberty mogą powodować rozstrój żołądka, ale paraliż miłośników drewna jest powszechny i może przerazić najbardziej doświadczonego psychonautę, ale żelowe czapki Double Zero wyglądają jak pigułki dla koni, ale dobrze wykonują swoją pracę.
Inną moją przeszłością jest przyjmowanie 7 g cyanów z 2 lub 3 dobrymi tabsami, to rozwali ci głowę. To coś, czego nigdy nie radzę nikomu próbować, nawet jeśli czujesz się silny. Osobiście jest to górna granica mojego zastosowania i jest to coś, do czego przygotowuję się nawet z wielomiesięcznym wyprzedzeniem. W dzisiejszych czasach nawet kapsle mushies to dla mnie za dużo, aby myśleć o przyjmowaniu ze względu na wspomnianą reakcję wymiotną, kwas miłości może przyjmować głupie ilości i długotrwałe stosowanie, ale uwielbiam tripowanie, gdybym mógł mieć tripowanie na dobrym kwasie jako moją rzeczywistość, zrobiłbym to!