- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Jestem z USA.
Środkowy zachód
Z zachodniego wybrzeża, Kalifornii i Seattle.
Teraz mieszkam na środkowym zachodzie
Środkowy zachód
Z zachodniego wybrzeża, Kalifornii i Seattle.
Teraz mieszkam na środkowym zachodzie
- Reaction score
- 40
Hej Jesse Jades, sam jestem w Oklahomie. Miło cię poznać! Jakiego rodzaju narkotyków używasz, produkujesz lub sprzedajesz? Jaki jest twój ulubiony narkotyk?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 40
To właśnie tam odniosłem mój ograniczony sukces, ale sproszkowałem je, a następnie rozpuściłem w 90% alkoholu izopropylowym i przefiltrowałem, a następnie uniknąłem, a następnie przemyłem powstałe kryształy 2 częściami acetonu, zanim zaufałem, że próba na pewno się powiedzie. I nawet wtedy otrzymałem tylko 1,5 grama pseudo i ostatecznie 0,7 grama dobrej, starej mety.... PRZERAŻAJĄCE!
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Stary, nigdy nie próbowałeś mdma? Wydaje mi się, że odpowiedziałem na twoją prywatną wiadomość. jeśli nie, wyślij kolejną. musimy cię podłączyć. każdy musi spróbować raz w życiu. Ja spróbowałem w 92 roku i od tamtej pory staram się to robić. Nie będę jadł tych sprasowanych śmieciowych pigułek, które ludzie sprzedają. czymkolwiek one są, nie są mdma. Zrezygnowałem z pigułek. Ostatnią partię pigułek zrobiłem w 07 roku, kiedy zostałem zatrzymany za zrobienie wystarczającej ilości na własny użytek. Wydawałem 20 dolców tygodniowo i robiłem tyle, że starczało na cały tydzień. Moja starsza pani była hetero i nie wiedziała, że to robię.
Ostatnio wściekłość to p2p dope. kiedy zaczynałem, to właśnie wyszło z mody i zawsze postrzegałem to jako szpilkę produkcji. razem z mdma. więc kupiłem kilogram glicynianu bmk i kilogram metyloaminy z Chin. w końcu to rozgryzłem. wypaliłem gówno, zanim zacząłem uzyskiwać wyniki. Miałem jedną 100gm partię zwrotną
Ostatnio wściekłość to p2p dope. kiedy zaczynałem, to właśnie wyszło z mody i zawsze postrzegałem to jako szpilkę produkcji. razem z mdma. więc kupiłem kilogram glicynianu bmk i kilogram metyloaminy z Chin. w końcu to rozgryzłem. wypaliłem gówno, zanim zacząłem uzyskiwać wyniki. Miałem jedną 100gm partię zwrotną
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Jak 2 uncje. reszta z nich była straszna. Myślę, że to rozgryzłem i teraz poszłoby lepiej. to samo z gycidatem pmk. rozgryzłem to na końcu. gówno jest czyste i czyste
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Prywatna wiadomość do mnie i tak długo, jak jesteś skłonny korzystać z escrow, możemy coś wypracować. jeśli chcesz tylko kilka trafień, mogę nacisnąć czyste kryształy. lub gram. cena wywoławcza jest ustalona, ale mogę dodać trochę więcej, jeśli zamówisz i napiszesz recenzję. Mogę wysłać gram, który kupisz plus kilka pełnych mocy superman prasowanych pulls. pełna moc to 160 mg. Nie brałbym więcej. Wolę 120 mg, ale od czasu do czasu biorę pełną dawkę. Nie mogę chodzić bardzo dobrze na tak dużej ilości, ale gorąco polecam wypróbowanie go na wysokim poziomie, a następnie zmniejszenie do tego, co lubisz. również tolerancja osoby idzie znacznie szybciej i wyżej niż jakikolwiek inny lek, który zrobiłem. Nie biorę z powrotem do tyłu dni. jeśli używany codziennie
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Niech to szlag. 3 razy moje pisanie zniknęło w tej pieprzonej aplikacji.
Pm me. Nawet nie pamiętam, co napisałem. def nie próbuję tego powtórzyć
Pm me. Nawet nie pamiętam, co napisałem. def nie próbuję tego powtórzyć
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Hej,
Właśnie zobaczyłem, że nie możemy powiedzieć, gdzie mamy inne formy komunikacji. Cieszę się, że to zobaczyłem, bo zrobiłbym to bez zastanowienia. Mam swoje dane w ogłoszeniu, jeśli chcesz porozmawiać bez tego interfejsu. Zawsze będę wymagał korzystania z escrow tutaj na bb, ale nienawidzę SMS-ów
Właśnie zobaczyłem, że nie możemy powiedzieć, gdzie mamy inne formy komunikacji. Cieszę się, że to zobaczyłem, bo zrobiłbym to bez zastanowienia. Mam swoje dane w ogłoszeniu, jeśli chcesz porozmawiać bez tego interfejsu. Zawsze będę wymagał korzystania z escrow tutaj na bb, ale nienawidzę SMS-ów
- Reaction score
- 40
Więc pozwól, że sprawdzę, czy dobrze cię zrozumiałem, kupiłeś wszystkie te prekursory i spaliłeś większość z nich, ucząc się robić MDMA? I uważasz, że wiesz, co robisz teraz i miałbyś lepsze wyniki? Miałeś tylko jedną udaną syntezę? I dało to kilka uncji dobrego MDMA? Czy mam rację? Cholera, brzmię, jakbym był kutasem, kiedy to czytam, ale naprawdę nie jestem! Po prostu wyjaśniam, czy zrozumiałem, co mi powiedziałeś. Zdecydowanie podziwiam twoją determinację i styl! Stary, jesteś mężczyzną!