Prosta synteza metylonu (bk-MDMA)

karamelosanto

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Cześć, dzięki za udostępnienie tej syntezy, myślę, że jest bardzo jasna.
Jestem z Ameryki Południowej i tutaj jest trochę trudno znaleźć DCM. Jednak mogę spróbować znaleźć go w jakiś sposób. Może kupując go z Chin.
Chciałbym zapytać. Czy możesz umieścić wszystkie regenty na liście z ilościami, aby nieco łatwiej zrozumieć, co muszę kupić. Jeśli to możliwe z szacunkową ceną.
Dzięki!!!

Professor11

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇷
Reaction score
1
Pode me mandar uma mensagem? Sou da América do Sul também, estou iniciando na produção de Metilona.

Reaction score
305
Tabela pokazuje gęstość 40% metyloaminy jako 0,89 g/cm3, stąd 7,18 g czystej metyloaminy gazowej uzyskuje się w 20 ml.
Porównajmy masy cząsteczkowe metyloaminy i jej chlorowodorku:
M (CH3NH2)HCl = 67,518 g/mol
M CH3NH2 = 31,057 g/mol.
Stosunek = 2,174
Jeśli użyjesz proporcji z syntezy, będziesz potrzebował 15,6 g chlorowodorku metyloaminy, aby zastąpić 20 ml 40% roztworu metyloaminy.
Chlorowodorek metyloaminy należy wcześniej rozpuścić w proporcji 1g na 2,5ml wody (15,6g i 39ml).
Przygotować roztwór wodorotlenku sodu (NaOH) z 18 g i 54 ml wody, ostudzić i wlać do kolby z roztworem 2-bromo-3,4-metylenodioksypropiofenonu. Następnie dodać roztwór chlorowodorku metyloaminy. Następnie postępuj zgodnie z instrukcjami.

Last edited by a moderator:

arundo

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
7
Witam, wykonuję obliczenia matematyczne i widzę, że stosunek molowy NaOH nie jest równoważny z metyloaminą HCl. Podwaja się. To z jakiegoś powodu?

antrax

Don't buy from me
Resident
Reaction score
57
Chcę spróbować syntezy chemicznej bk-MDMA Kupiłem już wszystkie niezbędne chemikalia, zacznę bezpośrednio od prekursora 2-bromo-3',4'-(metylenodioksy)propiofenonu (numer CAS: 52190-28-0), ponieważ kupiłem go już od chińskiego dostawcy chemikaliów i zapłaciłem 280 dolarów za 1 kg z wliczoną wysyłką, od 25 kg zapłacę 200 dolarów za każdy kg.
kg z wliczoną wysyłką.

Kupiłem 40% wodny roztwór metyloaminy od polskiego dostawcy, chociaż nie było łatwo go znaleźć, a inne produkty chemiczne są łatwo dostępne na rynku krajowym, z wyjątkiem 36% kwasu solnego, znalazłem tylko 35-38% kwas solny klasy analitycznej, który kupiłem, siarczan magnezu nie wiedziałem, który kupić, więc kupiłem bezwodny.

Zastosuję następującą syntezę chemiczną bk-MDMA, ponieważ wydaje się łatwiejsza niż ta, którą udostępniłeś, ale mogę się mylić, chciałbym, abyś wyraził swoją opinię.

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/bk-mdma-synthesis-easy-and-fast-method.6423/

Dziękuję!!!

Eddybeaumont

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
4
hello mate, can you give me an address to buy cas 52190-28-0 please?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,209
Deals
1
Ktoś zapytał mnie niedawno o użycie sesamolu do uzyskania MD-P1P i wyglądało to na możliwe. Jakaś opinia na ten temat?
DBVaQ6hicT