W ogóle nie mówisz do siebie. Jest to dla mnie bardzo interesujący artykuł i zbieram zapasy, aby go wypróbować. Uwielbiam pomysł posiadania tak potężnego psychodeliku! Nigdy nie byłbym nieodpowiedzialny i nie próbowałbym podawać go jako kwasu - moim zdaniem to właśnie zrujnowało te narkotyki. Zmieniło to spojrzenie ludzi na nbom, kiedy ludzie zaczęli umierać, ponieważ prasa chciała tylko sensacyjnej historii!
Osobiście ZAWSZE dawkowałem je odpowiedzialnie i uważałem je za dobre psychodeliki! Również posiadanie 2cb w pierwszej kolejności byłoby cudowne, spójrzmy prawdzie w oczy. Być może będę musiał kupić 1/2 kg 2,5-dmo benzaldehydu. (Dosłownie, ponieważ nie mogę znaleźć nikogo, komu ufam, że sprzeda mi mniej niż to!). Jest tak wiele różnych rzeczy, które można zrobić z 2,5-dmo benzaldehydem, więc nawet jeśli jest więcej kroków do końcowego produktu, którego szukam, niż gdybym kupił tryptaminę, faktem jest - nie ma tak wiele, co można zrobić z tryptaminą, która interesuje mnie tak bardzo, jak fenetyloaminy - ze względu na tolerancję wolę wysoce psychodeliczne fenetyloaminy niż tryptaminy (ogólnie - jest jednak kilka wyjątków).
Trzeba kochać alibabę...