Długo zastanawiałem się, jak poprawnie i obiektywnie opisać naszą współpracę biznesową, ale potem zdecydowałem, że lepiej będzie zrobić mniej i samodzielnie.
Wybiegając w przyszłość powiem, że każdy cent jest wart tego, aby być prowadzonym za rękę od A do Z.
Wcześniej korzystałem z usług kogoś innego do nauki syntezy mety i był to koszmar. Strata odczynnika, czasu, nerwów. Nie jestem chemikiem, miałem kilka lat doświadczenia z efedryną, ale to wszystko.
Kiedy zwróciłem się do niego, wyjaśnił mi wszystko szczegółowo, odpowiedział na wszystkie moje głupie pytania, nawet te niezwiązane z tym procesem. Wypełniliśmy escrow, czekał cierpliwie i dał mi czas na zebranie wszystkiego, czego potrzebowałem i zaczęliśmy. Był obecny na każdym kroku, zawsze wyjaśniał, co dokładnie zostało zrobione i doradzał, jakie istnieją alternatywy. Nawet kiedy coś spieprzyliśmy, wyciągnął nas za rękę i wytłumaczył. Od razu czuć, że robił to wszystko w praktyce i zna się na tym, a nie tylko na teorii. Pokazuje, jak łatwiej jest to zrobić w rzeczywistych warunkach. Później wciąż zwracałem się do niego po radę, zawsze sugerował coś, co nie miało już związku z naszą transakcją.
Ogólnie absolutnie polecam! Świetny facet i świetna obsługa.
Jeszcze raz dziękuję.
P.S. Przepraszam za mój angielski, to wszystko tłumacz