Interesujące.
Chociaż udostępnianie może wydawać się dobrym rozwiązaniem, tak naprawdę działa w obie strony.
Udostępniając oprogramowanie, można je przetestować, aby sprawdzić, czy ktoś może je złamać.
Jak dotąd lubię korzystać z tej metody.
Kupuję kryptowalutę, taką jak XMR, za gotówkę, zarejestrowaną na czymś takim jak AgoraDesk, LocalXMR.
Następnie dodaję XMR do mojego portfela, który nie jest portfelem powierniczym, który ma funkcje umożliwiające rejestrację w celu handlu.
np.
CakeWallet.
Następnie stamtąd wysyłam, w przyrostach.
W razie potrzeby wypłacam środki później.
Wysyłam XMR z powrotem do mojego portfela Cake, przelewam XMR do BTC na Cake, więc widać, że otrzymałem go legalnie za pośrednictwem Cake, z niektórymi XMR, które kupiłem legalnie na Local lub Agora.
Działa to w przypadku sprzedawców, np. trzeba wymienić im BTC na XMR, użyć DeX, takiego jak InfinityExchanger, który jest najtańszy, najniższe opłaty itp. Wyślij te XMR do Cake i wymień na BTC.
Zakup XMR w Local lub Agora w celu wysłania do Cake, a czasem z powrotem w celu wymiany na BTC wygląda legalnie i nie budzi żadnych wątpliwości nawet ze strony zespołu Cake.
Teoretycznie możesz to robić, dopóki ToS lub przepisy nie zmienią się ponownie.
Znalazłem nawet za pośrednictwem Cake, można kupić karty podarunkowe, czasami Visa lub Mastercard.
Teraz wygląda na to, że po prostu uczestniczysz w sferze kryptowalut, kupując karty podarunkowe za pomocą XMR, które kupiłeś legalnie za pośrednictwem Local lub Agora. Rozumiesz?
Oczywiście to tylko jeden z wielu sposobów.
Cierpliwość i wystawianie XMR na Local lub Agora to sprzęgło, ponieważ w końcu to Ty dokonujesz opłat itp.