Dziękuję za informacje! Tak, być może nie pamiętam dokładnie, jaki numer był zapisany na workach zawierających takie RC.
Tylko mały, mały numer może zrobić zdecydowanie dużą różnicę!
wtedy prawdopodobnie miałem 2c-t-2. Myślę, że nawet wziąłem większą dawkę, ponieważ nie czułem żadnego efektu przez ponad 1 godzinę, więc wziąłem drugą... Kiedy jesteśmy młodzi, wszyscy robimy głupie rzeczy
Naprawdę podoba mi się twój Nickame hehe.... SANDOZ to najlepsza marka robiąca tak niesamowite reklamy komercyjne i wszystkie ich produkty farmaceutyczne, które są nadużywane (jak Oxy, plastry fent) - "magicznie" są najbardziej odpowiednie do takich zastosowań.
Oxy sandoz: odkleja się jak prezerwatywa, powłoka nie jest przyklejona do tabletek
Potem wystarczy delikatne naciśnięcie, aby tabletki stały się drobnym proszkiem, usuwając cały ER.
Substancje pomocnicze są bardzo neutralne, dzięki czemu oxy jest mniej nieprzyjemne do wciągania i magicznie z PH praktycznie już dobrym do IV.
Plastry były na najwyższym poziomie: zanim zostali zmuszeni przez prawo do umieszczenia "anty-nadużywania" dermapatcha zamiast torby z żelem, Sandoz dodał do takiego żelu, zwykle po prostu wyciśniętego i palonego... słodzik w środku!!! dla najlepszego smaku palenia
jakikolwiek powód, dla którego mieliby inaczej dodawać słodzik do plastra derma?
trzymaj się