- Reaction score
- 97
Am avut o discuție cu @Gordon Ramsay și @Heineken despre 4-MMC și a apărut subiectul testării și al calității, așa că am vrut să încep acest subiect pentru a surprinde o parte din ceea ce am descoperit.
Având în vedere variația masivă în ceea ce privește calitatea, aspectul, textura și uscăciunea găsite la mulți vânzători care vând această substanță, nu este de mirare că oamenii au dificultăți în a înțelege în ce se bagă.
Există, de asemenea, foarte puține cercetări medicale reale în acest sens (și 3-MMC), astfel încât doza, L50 și mulți alți factori importanți sunt în mare parte necunoscuți.
Aruncați o privire la unele statistici de testare:
CLEARNET LINK
Tocmai am preluat cele 2023 de intrări care conțin 4-MMC.
După cum se poate vedea mai sus, chiar și trimiterea de lucruri pentru testare pentru un eșantion atât de mic, yierlds variații masive cu nu suficient de probe de fapt bewing ceea ce pretind a fi.
Testarea reactivilor la domiciliu trebuie să vină cu o modalitate sigură de a izola acest compus, deoarece atât el, cât și numeroasele variații, prezintă un risc potențial, în special atunci când este amestecat cu MDMA, amfetamină și metamfetamină.
Având în vedere variația masivă în ceea ce privește calitatea, aspectul, textura și uscăciunea găsite la mulți vânzători care vând această substanță, nu este de mirare că oamenii au dificultăți în a înțelege în ce se bagă.
Există, de asemenea, foarte puține cercetări medicale reale în acest sens (și 3-MMC), astfel încât doza, L50 și mulți alți factori importanți sunt în mare parte necunoscuți.
Aruncați o privire la unele statistici de testare:
CLEARNET LINK
DrugsData.org: Rezultatele testelor
Rezultatele analizelor de laborator și ale verificării drogurilor DrugsData.org
drugsdata.org
Numele probei | Substanță | Rație/ Cantități | Data | Locație |
---|---|---|---|---|
Conținut activ | ||||
Pulbere Vândută ca: 4-MMC / Mefedronă |
| 30 iunie 2023 (Testat: 15 iunie 2023) | Viena, Austria | |
| 30 iunie 2023 (Testat: 01 iunie 2023) | Viena, Austria | |
Pulbere Vândută ca: Mefedronă / 4-MMC |
| 15 iunie 2023 (Testat: 01 aprilie 2023) | Viena, Austria | |
Pulbere albă Cod: 384JGS Vândut ca: 3-MMC |
|
| Jun 09, 2023 | Online |
Pulbere bronzată Cod: 10241 Vândut ca: 4-MMC |
|
| 30 mai 2023 | Online |
Donkey Kong DK Vândut ca: MDMA / Ecstasy |
|
| 19 mai 2023 (Testat: 21 februarie 2023) | Zurich, Elveția |
Pulbere albă Cod: JB3MMC Vândută ca: 3-MMC |
|
| 17 mai 2023 | Online, Canada |
Pulbere alb-deschis Cod: 86JLS Vândut ca: 4-MMC |
|
| Apr 28, 2023 | Online, Țările de Jos |
Pulbere alb-deschis Cod: X3s01 Vândut ca: 3-MMC |
|
| Aprilie 11, 2023 | Online, Țările de Jos |
Pulbere albă Cod: IHN18 Vândut ca: 4-MMC |
|
| Mar 10, 2023 | Online |
| Feb 28, 2023 (Testat: 01 februarie 2023) | Viena, Austria | |
| 30 ianuarie 2023 (Testat: 10 ianuarie 2023) | Viena, Austria | |
Pulbere cristalină albă Cod: gnos1 Vândută ca: 4-MMC / Mefedronă |
|
| Dec 23, 2022 | Online |
Tocmai am preluat cele 2023 de intrări care conțin 4-MMC.
După cum se poate vedea mai sus, chiar și trimiterea de lucruri pentru testare pentru un eșantion atât de mic, yierlds variații masive cu nu suficient de probe de fapt bewing ceea ce pretind a fi.
Testarea reactivilor la domiciliu trebuie să vină cu o modalitate sigură de a izola acest compus, deoarece atât el, cât și numeroasele variații, prezintă un risc potențial, în special atunci când este amestecat cu MDMA, amfetamină și metamfetamină.