I
De acord, variația naturală este posibilă, dar nu am văzut alb sau galben suficient pentru a forma o opinie solidă, și nu sunt străin de faptul că ceea ce Dragonrevolt afirmă. Nu înțeleg lucrurile pe care le spun vânzătorii, poate că el ( tu) îi poate ajuta pe alții să înțeleagă. Mi s-a oferit un "nou" adb-b galben, despre care se spune că produce un produs final mai puternic. Cred că am dreptul să întreb care este noul produs final diferit, dar se presupune că este mai puternic, deși este același produs final. Insist asupra unei explicații, eventual optică, chirală, orice formă de izomer izolat, am exclus ipoteza că acesta ar fi un derivat al 5Br, dar ei asigură că este același lucru, deci ceva ciudat este într-adevăr împins, cu excepția cazului în care acceptăm că unul este mai puțin pur decât celălalt, sau poate celălalt este mai pur decât tipul mai puțin pur. Sau nu este opusul contrariului? Când mi se prezintă abundenta lipsă de dovezi, sunt obligat să pledez vinovat de confuzie totală de gradul doi. Discuții frivole similare despre o pulbere de glicidat de etil pmk nouă și mai bună (nu ceroasă/ uleioasă) ridică suspiciuni și devin în curând o problemă de interes și poate un suspect sau un co-conspirator, dar acest lucru nu este oficial. Același caz și punct de congelare diferit? Acest lucru necesită o explicație. Nu se poate concluziona decât că fie adulteranții nu sunt acum adăugați, fie impuritățile sunt acum eliminate în mod adecvat. Afirmațiile nefondate și dovezile dincolo de orice explicație rezonabilă slăbesc ancheta și, fără alte piste, cazul s-a răcit. Dragonrevolt, cum explicați în mod responsabil diferența dintre substanțele galbene și albe adb-b sau legate de adb-b sau evenimentele povestite în această discuție? Cu siguranță cineva va fi interesat de afacerea ta dacă arăți că oferi mai mult decât cuvinte catchy, dar goale. Și nu spun că dincolo de culoare există o diferență sau că nu există. Aș fi serios și pozitiv surprins dacă o explicație decentă, detaliată și fundamentată metodologic ar aduce lumină pe masă.