- Solutions
- 2
- Reaction score
- 599
Aș fi și eu interesat să aud despre un raport
- Reaction score
- 75
Aștept doar să sosească clorura de cloroacetil și voi avea tot ce-mi trebuie. Voi scrie un mic raport despre asta, caut să măresc asta cu x100, așa că mă voi juca și cu asta după sinteza la scară mică. Am acces la o cantitate copioasă de 2-amino-5-cloro-benofenonă și sunt dispus să împărtășesc , precum și, eventual, să fac un videoclip despre această sinteză.
Cred că acest lucru este foarte important pentru oameni să învețe, poate că, din moment ce alprozolam este atât de ieftin de făcut, acest lucru ar duce la mai puține baruri Xanax cu fentanil. Doar se poate spera. Este important să rețineți că precursorul principal, 2-Amino-5-cloro benzofenona, NU este un precursor programat!!
@madmoney69
@Hedgie
Cred că acest lucru este foarte important pentru oameni să învețe, poate că, din moment ce alprozolam este atât de ieftin de făcut, acest lucru ar duce la mai puține baruri Xanax cu fentanil. Doar se poate spera. Este important să rețineți că precursorul principal, 2-Amino-5-cloro benzofenona, NU este un precursor programat!!
@madmoney69
@Hedgie
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
Există "programat" și apoi există "supravegheat". Lista substanțelor chimice supravegheate este lungă, foarte lungă. Chiar și acetona și peroxidul de hidrogen 40% sunt supravegheate (în funcție parțial de volumul achiziției). Aproape tot ce este anhidru este supravegheat. "De ce are nevoie așa și așa de 4 litri de hidrazină anhidră livrată la *apartamentul lor?" Nu fac prăjituri; asta e sigur...